Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
sebool122

Serwer hamachi

Pytanie

sebool122    0
[size=5][font=georgia,serif]Witam ![/font][/size]
[size=5][font=georgia,serif]Nie będe tutaj owijał w bawełne rzucam problemem odrazu. A więc gdy robie serwer minecraft na hamachi według różnych poradników to zawsze na końcu gdy poprosze kolegę o to aby spróbował wejść na serwer to zawsze mi mówi że pisze mu nie można odnaleść serwera. Dodam do tego że w moim systemie mam wyłączone wszystkie zapory jak podają w niektórych poradnikach ale i tak to nie działa czy może ktoś jest w stanie mi pomóc ?? :x . Czekam na odpowiedzi.[/font][/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
GreenBlind    129
rozumiem ,że łączą siępoprzez ip z hamachi i macie ze sobą "zielone" kropki oraz portu nie zmieniałeś w plikach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Seven    0
http://www.programosy.pl/program,comodo-easyvpn.html - Zapraszam do pobrania, program podobny do hamachi, lecz tu trzeba stworzyć konto i IP się zapisuje, działa nieco szybciej niż hamachi i nie ma problemów. Jeżeli przez ten program nie będziesz mógł wejść, to napisze Ci instrukcje łączenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Yoogi Googi    2
przekieeeeeeeruj porty :D niezawodna metoda i śmiga bez hamachi... jak mi się zechce robić reklamę, to może zrobię na ten temat poradnik ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi