Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner

Pytanie

Kraft    0
Witam.

Chciałem założyć profesionalnego serwera [b]PREMIUM[/b] z własną nazwą i bez żadnego hamachi, po prostu zwykły serwer, na który mogą wchodzić gracze tylko z [b]PREMIUM[/b]. Dodam że kupiłem [b]PREMIUM[/b].
Chodzi o własną mapkę z własnymi pluginami i rzeczami. Żebym mógł dodawać pluginy i wszystko robić tak jak założyciele najlepszych serverów premium. Wiem że do tego jest potrzebny bukkit itp. ale o to się nie martwię, tylko o to jak to zrobić. Po prostu ludzie z premium będą wbijali przez moje IP na server [b]PREMIUM[/b]. Wiem, że jest dużo takich tematów, ale z non-premium a ja chcę [b]PREMIUM[/b].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Gość Californitalist   
Gość Californitalist
Polecam zainteresować się Tobie w sieci stronami i firmami, które prowadzą udostępnianie serwerów minecraft. Oczywiście nie jest to darmowe. Jest kilka możliwości do wyboru. Serwery są 5 slotowe, 20 oraz i niekiedy 40. Szukaj, a znajdziesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Polecam [url="http://craftserve.pl"]C[/url]raftServe. Miła dla oka konsola, aktywacja w przeciągu 30 sekund, "wgrywarka" pluginów- wystukujesz plugin i klikasz "instaluj".

Jeżeli chcesz, możesz ze mną poprowadzić serwer. Survival lub Escape/Parkour. Pisz na PW. Pluginy na Survival mam, jestem w trakcie tworzenia map, zostały tylko rangi.

Pozdrawiam, Kuba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
luki965    3
Ja raczej polecałbym soRED.pl
Z craftservem mam do czynienia 3 raz i po raz 3 się zawiodłem... myślałem, że jak już tak wielkie zmiany tam zaszły to z serwerami i obsługą będzie lepiej, ale obsługa po fakcie zakupu ma wszystko tam, gdzie słońce nie dochodzi. Na każde pytanie mają tą samą odpowiedź: proszę uaktualnić pluginy... które są aktualne.

U soredów za 65 zł miesięcznie jest w miarę porządny serwerek, 30-40 slotów wytrzyma, a obsługa pierwsza klasa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Yoogi Googi    2
polecam NewPlay.pl, ekonomiczna i wydajna wersja. co prawda kontakt taki sobie... ale jeśli zależy Ci na kasie i jakości przepustowości i RAM'u to polecam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
skajper    0
Polecam również sored, jest tanio a dobrze Edytowane przez skajper

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi