[b]Opis błędu: Gdy gram w Minecrafta co jakiś czas (różnie, czasem co pięć minut, a czasem co pięćdziesiąt) mam straszne ściny. Reinstalowałem Minecrafta i nic. Nie wiem. Wina komputera czy 1.3 i trzech tysięcy bugów ? I czy da się to naprawić.[/b]
Edytowane przez KacpiRTS11
[b]Procesor: [/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Intel Core i5 - 2450 M CPU 2.50 Ghz 2u[/font][/color]
[b]Ilość ramu:[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] 8 GB[/font][/color]
[b]Karta graficzna: [/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]GeForce GT 520 M oraz Intel ® HD Graphic Famili[/font][/color]
[b]Wersja sterowników: [/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Najnowsza[/font][/color]
[b]Wersja javy: [/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif].0 (32 - bit)[/font][/color]
[b]System operacyjny: [/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Windows 7 Home Premium[/font][/color]
[b]Mody: [/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Brak[/font][/color]
[b]Opis błędu: Gdy gram w Minecrafta co jakiś czas (różnie, czasem co pięć minut, a czasem co pięćdziesiąt) mam straszne ściny. Reinstalowałem Minecrafta i nic. Nie wiem. Wina komputera czy 1.3 i trzech tysięcy bugów ? I czy da się to naprawić.[/b] Edytowane przez KacpiRTS11
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi