Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

Siódemka i XP-spowolnienie na skalę światową....
dodany przez
KristoforoH, w Komputery
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Neital
Cześć. Poszukuję moda, który będzie mnożył XP (np. z potworów). Jeśli nie ma takiego, czy ktoś mógłby go napisać? Wydaje mi się, że nie powinien być długi (nie znam sie). Najlepiej gdyby mnożył x2, ale żeby też się dało zmienić w configu. Szukam go na wersję 1.12.2. Z góry dzięki!
-
Przez latajowca
Także tego...
Czy można połączyć konta:
Minecraft
z kontem;
Minecraft: Windows 10 Edition β (beta)?
Wczoraj kupiłem (w końcu) oryginalną, pełną wersję minecrafta.
1. Czy konto nr.2 (wspomniane powyżej) jest czym innym i wymaga oddzielnego, dodatkowego zakupu?
Jeżeli to jest to samo, to jak połączyć te konta? PS: Dzwoniłem do minecrosoft'u i "lecą w kulki", po czym wychodzi ich brak kompetencji, niewiedza.
-
Przez kukubaczek
{ } Opis serwera:
Serwer będzie bardzo dopracowany. Stawiamy tutaj na jakość rozgrywki. Jeśli natkniesz się na jakiegoś cheatera, żaden problem! Napisz po prostu do nas wpisując /helpop oraz podając nick gracza i podejrzewane cheaty : )
// Drop:
Drop na serwerze nie będzie przesadzony. Nie będą wypadać bloki złota, diamentów itp. Drop będzie na tyle duży, że w kilka minut wykopiemy koxa : ) Co do drop expa będzie on na tyle duży, żeby zbroje 4/3 zrobić w ok. 8-10 minut.
# Opis rozgrywki:
Nether jest włączony od samego startu serwera. Potki lekko przeze mnie modyfikowane, czyli potka Heal II regeneruje całe HP, a Heal I regeneruje pół HP. Wszystkich mikstur możecie używać z wyjątkiem Strenght. Są one zablokowane. Łatwy drop umożliwia szybkie zdobycie materiałów do walki. Przez to nie musimy siedzieć pod ziemią, kopać cały czas stone w oczekiwaniu, aż wyleci nam złoto : )
:: SMS shop:
Pay2Win
U nas nie znajdziesz znanego na większości serwerach "Pay2Win". Oznacza to, że masz równe szanse ze wszystkimi VIP'ami.
VIP (na całą edycję):
DiscoZbroja (/discoarmor), kolorowe napisy na chacie "DISCO DISCO" oraz "YEAH YEAH", może pisać podczas gdy chat jest wyłączony, wszystkie przedmioty (żelazo, złoto itp.) przepalane są w piecyku automatycznie (nie musisz czekać), kolorowy nick na chacie, tańsze gildie.
| | Ekipa serwera:
Rekrutacja jest aktualnie otwarta. Poszukujemy 2 osób, które będą panowały nad cheaterami. Dobrze wiem, że sam nad tym nie dam rady zapanować.
Właściciel:
Kukubaczek:
Moderatorzy:
Kura126:
Rekrutacja: ON!
] [ Strona serwera:
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
W budowie...
( ) Start serwera:
12 grudnia 2014
[ ] IP serwera:
EasyMine.ench.pl
-
Przez Adam199321
Witam. Mam niesamowicie denerwujący problem. Posiadam windows 8.1 i kartę graficzną AMD Radeon HD 8500M z najnowszymi sterownikami 14.1 oraz jave 8 update 20 - 64 bitową. Problem polega na tym, że podczas grania w Minecrafta migają na ekranie białe paski, oraz miga pasek ekwipunku. Jak zauważyłem nasila się to podczas patrzenia na jasne przedmioty. Swoje epicentrum ma podczas wchodzenia w ekwipunek i jeżdżenia myszką po różnych rzeczach, wtedy cały ekran miga białymi paskami. Co może być przyczyną ? Jakie rozwiązanie ? Pomocy :(
-
Przez RusheR608
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
Poradnik pokazuje jak krok po kroku zbudować prosty mob grinder oparty na mob spawnerze.Nauczył mnie go budować znajomy LINK do jego kanału : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
Link do poradnika CTSG : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
. Link do mojej mapy pokazanej w filmie : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
-