Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
maniana3822

witam serdecznie

Rekomendowane odpowiedzi

maniana3822    0
hej witam jestem tu nowy,, hehe wiadomo))) od kilku dni szpilam w minecrafta i zadna gra mnie tak nie wciagnela jak ta ,, co prawda postawilem na budowanie i mam nadzieje ze bede mial odwage sie pochwalic tym co buduje ,, pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jantomedes    75
Zanim zacznie się budować, wypadałoby zrobić coś o czym czahyba nie pomyślałeś. Kupić grę. Skoro cię tak wciągneła i ci się podoba to jej nie kradnij.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zgadzam się z przedmówcą.
Dobrym rozwiązaniem będzie też zakup tego:
[img]http://3telnia.pl/_var/gfx/3b98aa6fac94d853f108ae1162145a69_4881.jpg[/img]

Btw. Siemano!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ghirt    0
Witaj! Też na tym forum jestem nowy, chociaż w minecrafta cykam od wersji minecrafta beta 1.4.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Amam Dałysz
      Witam,
      Mam nadzieję że zastałem wszystkich w jak najlepszym zdrowiu i samopoczuciu, chciałbym Państwa serdecznie powitać.  
      Pozdrowienia z Planicy, 
      AMAM
    • Przez Avivion
      Witam was wszystkich mam na imię Bartek ale możecie mi mówić Avi albo Avivion ,gram w Minecraft od około 3,5 roku.Zajmuje się robieniem skinów (wyłącznie dla graczy PREMIUM).Troche więcej o mnie zobaczycie w moim profilu -
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      .
    • Przez lukash64
      Witam! Przyjemność ma wam się przedstawić Lukash64 :D Mam 13 lat... Jak możecie się domyślić to mam na imię Łukasz, jestem z Poniatowa miejscowości nie daleko Żuromina w Województwie Mazowieckim. Interesuje się fotografią, motoryzacją i lubię podróżować, co tutaj będę się rozpisywał :D Mam nadzieję, że miło spędzę tutaj czas z wami! Pozdrawiam.  
    • Przez MassDeckPL
      TROSZKU O MNIE

- Mam 16 lat, nazywam się Miłosz (pseud. Miły) i pochodzę z okolic Rybnika
      - Najmocniej na świecie kocham moją dziewczynę! ♥
      - Moim hobby jest YouTube, uwielbiam nagrywać i sprawiać tym przyjemność innym! :3
      - Lubię grać w piłkę nożną (MADRIDISTA RLZ)
      - Nagrywam Minecraft i nie tylko, sprawdź wyżej ^^

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mam nadzieję, że poświęcisz troszkę czasu i wejdziesz sprawdzić i ocenić mój kanał! 

~ MassDeckPL ~
  • Dodaj nową pozycję...