Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
sebakor795

Odwołanie bana

Rekomendowane odpowiedzi

sebakor795    1
[b][font=tahoma,geneva,sans-serif]1.twój nick: sebakor795
2.osoba banująca: kay888
3.powód: Grief .[/font][/b]
[b][font=tahoma,geneva,sans-serif]4.twoja wizja co się stało, czyli argumentacja za swoją obroną : Byłem jak zawsze na serwerze i budowałem swoją dzielnicę poza miastem. Pytałem się nawet Cysia czy mogę . On odpowiedział mi że TAK. Nawet LuQ3 widział dzielnicę i nawet ją przeniusł bo była za blisko miasta. Ale nikt mi nie dał bana dobuki Kay888 zauwarzył, a w sumie to mugł zapytać się chociaż czy miałem zgodę, a nie odrazu mnie banować.[/font][/b]

Przepraszam za ten grief w sumie to mogłem zapytać się jeszcze Kay888 i wogłóle całej moderacji czy moge to zbudować, a w regulaminie pisze że nie wolno wydobywać surowców bez zgody moderacji, a ja miałem zgodę.

[color=#a9a9a9]Prosze, odbanujecie mnie ?[/color]

[size=6] :([/size]
[font=comic sans ms,cursive] sebakor795[/font] Edytowane przez sebakor795

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość LuQ3   
Gość LuQ3
Dostałeś bana nie dlatego że zacząłeś budować swoją dzielnice. Nie banujemy za coś takiego gdy widzimy że budowany jest większy projekt. Bana dostałeś za grief w domku Adasiu. Byłem przy tym i sam kazałem Kay888 zbanować cię. O ile dobrze sobie przypominam zgriefowałeś uprawy. Co do unbana to musisz poczekać na decyzje osoby banującej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość LuQ3   
Gość LuQ3
zboże w domku gracza Adasiu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sebakor795    1
[center][b][color=#008000][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif][size=5]To dacie mi tego unbana prosze [/size][/font][/color][color=#00ff00][size=6][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]:([/font][/size][/color][/b][/center]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość LuQ3   
Gość LuQ3
Dostaniesz unban lecz jeśli zgriefujesz choć jeden klocek dostaniesz perma bez możliwosci unbana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...