Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość Kukurydz

Zmiany FreeBuild- 1.3 wasze opinie-ankieta!

Rekomendowane odpowiedzi

Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Będzie nowa mapa FB, przy czym starej nie będziemy usuwać by znaleźć ładne budowle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
Czyli te najładniejsze budowle zostają przeniesione?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Tak, na mapę główną (w przypadku pięknej budowli) lub na spawn mapy FB (W przypadku dostatecznie ładnej budowli)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skorveey    1
Odświeżam, i nadal się zastanawiam, którego dokładnie jest termin Wielkiego Boom... domyśleć się nie mogę i jestem zbyt leniwy, żeby wyszukać prawdopodobną datę wyjścia Minecrafta 1.3, a co dopiero serverów bukkita.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PundzoPL    4
[center] @upSkorveey[/center]
[indent=1]Minecraft 1.3 wyjdzie 1 Sierpnia, było na stronie :) Co do bukkita nie mam pojęcia .[/indent]
[indent=1]Ale to nie jest temat, żeby pisać o takich rzeczach, tylko uzasadniać swoje odpowiedzi co do ankiety.[/indent]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Piotr Pepseł Chojnacki   
Gość Piotr Pepseł Chojnacki
Ja dość niedawno dołączyłem do społeczności Freebuild.pl .Jestem osobiście za opcją nr 2, bo dość mocno się napracowałem przy mojej budowli, która wydaje mi się, że jest dość ciekawa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Seba0855   
Gość Seba0855
Według mnie najlepsza opcja to zdecydowanie [color=#00ff00][font='comic sans ms', cursive][size=6]1.[/size][/font][/color] Ponieważ kupujesz sobie potrzebne rzeczy przed końcem i zabierasz budulce diaxy żelazo etc. do ekwipunku i masz to bezpośrednio na nowej mapie zamiast zaczynać od 0 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kukurydz   
Gość Kukurydz
Witam! A więc zamykamy głosowanie opcja 1 przechodzi! Serwer zostanie zamknięty dnia 27 po evencie wieczornym. I zostanie otwarty prawdopodobnie 31 lipca! Mapa będzie odświeżona i czekać będzie na was! Więcej informacji będzie zamieszczane na forum a także na stronie głównej freebuild.pl jak i minecraft.pl.

ZAMYKAM ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...