Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
ReVeS

Nie mogę zalogować się w Minecraft

Pytanie

ReVeS    0
[color=#BCBCBC][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][left]Gdy chcem zalogować się w Minecraft (launcher) to wywala mi i pisze że login failed[/left][/size][/font][/color]

[color=#BCBCBC][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][left]Na 100% dobrze wpisuje hasło i login bo na stronce działa[/left][/size][/font][/color]

[color=#BCBCBC][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][left]Proszę o pomoc !@!@! [/left][/size][/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Gość AsgarothDaFae   
Gość AsgarothDaFae
A nie podpinałeś przypadkiem swojego konta z minecraft.net do mojang.com?
Bo wtedy za login służy adres mail a nie nick z minecrafta...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
ReVeS    0
Nie, nie podpinał swojego konta :(

Proszę o pomoc !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
dex3r    143
Launcher ma połączenie z netem? Wyświetlają się newsy? Dodaj go do wyjątków w zaporze.

Chociaż najbardziej prawdopodobne jest, że jednak coś źle wpisujesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
ReVeS    0
Właśnie niema połączenia i nie wiem jak to włączyc, newsy sie nie wyświetlają
Na pewno dobrze wpisuje bo na stronce dziala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
dex3r    143
Wyłącz wszystkie zapory jakie masz (windowsa, zonealarm i inne pierdoły) i zobacz czy pomoże. Jeśli tak, to dodaj minecraft.exe do wyjątków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
maćko :P    22
reinstalacja minecrafta tu na nic, tak jak powiedział dex3r, musisz wyłączyć wszystkie zapory, włącznie z antywirusem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424
Hmm, mi się wydaje że to musi jakiś wirus blokować, czy ustawienia komputera. Jak masz możliwość, to załatw/pożycz komputer od znajomego i podepnij pod twój internet i na tamtym się zaloguj. Wtedy będziemy mieć pewność, że przyczyna leży po stronie komputera, a nie internetu, czy routera/modemu.
A, i bym zapomniał. Pobierz [url="http://www.dobreprogramy.pl/Malwarebytes-AntiMalware,Program,Windows,13117.html"]tego[/url] antywirusa, zaktualizuj bazę wirusów i przeskanuj komputer. Jak znajdzie wirusy, to podaj "log" lub zrzut ekranu do wglądu. Edytowane przez Atexor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
jantomedes    75
Na temat tego co Asgaroth mówił - spróbuj zalogować się używając maila zamiast nicku; może gdzieś przez przypadek "emigrowałeś" konto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Blake96    6
Uruchom Minecrafta jako administrator, wyłącz antywirusa i Windows Defender. Spróbuj się wtedy połączyć. Jeżeli to nie wypali to spróbuj grać przez przeglądarkę internetową.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...