Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Mister Kaguna

Let's Play Minecraft z MisterKaguna

Rekomendowane odpowiedzi

[center][b]W[/b]itam[/center]
[center][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][b]C[/b]hciał bym was zaprosić do odwiedzenia mojego kanału na youtube.[/font][/color][/center]
[center][color=#282828][font=comic sans ms, cursive][b]J[/b]estem początkującym let's playerem lecz filmy wrzucam w jakości HD.[/font][/color][/center]
[center][font=comic sans ms, cursive][color=#282828][b]N[/b]iestety jakość mojego głosu jest dość słaba ponieważ używam taniego mikrofonu.[/color][/font][/center]
[center][font=comic sans ms, cursive][color=#282828][b]N[/b]ajbardziej zależy mi na waszych komentarzach.[/color][/font][/center]
[center][font=comic sans ms, cursive][color=#282828][b]O[/b][/color][/font][color=#282828]czywiście linki do filmów będą zamieszczane tutaj.[/color][/center]
[center][font=comic sans ms, cursive][color=#282828][b]Z[/b]apraszam.[/color][/font][/center]

[center][color=#282828][b]M[/b]ój Kanał na youtube [/color][/center]
[center][url="http://www.youtube.com/user/MisterKaguna?feature=mhee"]http://www.youtube.c...na?feature=mhee[/url][/center]

Kilka odcinków nie wrzucę tylko zacznę nagrywać od momentu w którym znajduję się aktualnie.
Pokażę wam wszystkie zmiany na moim świecie od czasu ostatniego wrzuconego odcinka.
Odcinki będą już normalne po 15 minut z przywitaniem, pożegnaniem, ew. jakieś intro, i będą lepiej rozplanowane.
Mam nadzieję że pomożecie mi rozkręcic kanał i będziecie podrzucać pomysły na budowle. Edytowane przez MisterKaguna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RavenZuo    9
podoba mi się :) chętnie obejrzę jak będę miał więcej czasu, masz łapkę :D ale mógłbyś zrobić coś oryginalniejszego, bo takich "zwykłych" gameplayów jest kilka tysięcy, np graj z kimś Edytowane przez RavenZuo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wiem. :)
Z czasem postaram się urozmaicić moją twórczość o filmy z innych kategorii ale narazie staram się poprostu rozkręcić kanał i powrzucać filmiki które nagrałem jak nie miałem internetu :)
Dzięki za dobre słowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RavenZuo    9
i taka przydatna porada, dodawaj mody, np timberMod żeby ułatwić rozgrywkę i urozmaicić ją, polecam portal gun mod mo'creatures itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mam wgrane sporo modów.
Umieszczę listę pod opisami do filmów ;D
twilightforest-1.8.1
Treecapitator 1.2.5.e
Statues! v3r
mod_ctm
MoCreatures
Minions_client_1.2.4
InvTweaks-1.41b-1.2.4
industrialcraft-2-client_1.95b
EE2ModV1.4.3.1
CustomMobSpawner 1.4.3
CraftGuide-1.4.4
BetterDungeons
Backpack_CLIENT_1-2-5
Airship125
adventureItems
[1.2.5]ReiMinimap_v3.0_06

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...