Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Hypehr

Zelektryzowane Miasto - Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Hypehr    0
Witam wszystkich! Chcemy przedstawić wam pierwszy filmik naszego miasta. Całe oświetlenie miasta jest zelektryzowane. Prąd doprowadzony jest z pobliskiej elektrowni. Wszystko jest przedstawione na poniższym filmiku! Zapraszamy do subskrybowania i komentowania.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=pshJGS1TdPQ&feature=plcp[/media]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
Ludzie. Mam do was prośbę. Jak umieszczacie film na forum tagami media(jak się domyślam. No chyba, że nie tylko użytkownicy noki widzą tylko biały pasek) to dodawajcie jeszcze link bezpośrednio do filmu na yt. Telefon nie da rady wyświetlić filmu. 'emYoutube' jest czytelne na telefonach, więc wtedy nie ma problemu z odczytaniem i przetworzeniem. Edytuję później ten post i ocenię film. Po opisie, domyślam się, że używacie moda industrial, więc jestem ciekaw.

Ludzie. Mam do was prośbę. Jak umieszczacie film na forum tagami media(jak się domyślam. No chyba, że nie tylko użytkownicy noki widzą tylko biały pasek) to dodawajcie jeszcze link bezpośrednio do filmu na yt. Telefon nie da rady wyświetlić filmu. 'emYoutube' jest czytelne na telefonach, więc wtedy nie ma problemu z odczytaniem i przetworzeniem. Edytuję później ten post i ocenię film. Po opisie, domyślam się, że używacie moda industrial, więc jestem ciekaw.
@edit: wybaczcie. Bug edytora. Nie chce mi się trzymać przycisku kasowania ;D Edytowane przez Wintalan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karimiri    26
@ up: nie musisz oglądać, nic nie stracisz...

sory ale po niecałych 10 minutach umarłem z nudów i nie obejrzałem do końca...
ale fajne lagi i słychać jak komp z siebie flaki wypruwa żeby jave obsłużyć... Edytowane przez Karimiri

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hypehr    0
Lagi były tylko podczas jazdy metrem... Później już nie było

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quasindro    17
Skoro już odświeżasz, to liczysz na dalsze komentarze... Okej, nie ma problemu.

Jest kiepsko. Klatkowanie, słabo zrobiony serwer (lub kłopoty z internetem), domyślne skiny (więc zapewne brak premium, ale do tego nie mam zamiaru się czepiać, a nuż kiedyśtam sobie kupicie, niespecjalnie mnie to interesuje).
Na mapie nic ciekawego. Nie mówicie niczego ciekawego. Cały materiał nie jest ciekawy.

Kiepsko, bardzo kiepsko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
[font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]Też mi się nie podobało, przy lagach źle się to wszystko ogląda. Mapa nawet, nawet. Ale mam do Ciebie jedno pytanie, czy macie premium?[/font]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...