Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Mikser98PL

! Proszę o pomoc w Technic Pack z Itemami !

Pytanie

Mikser98PL    0
[center][b][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif][size=5]Witam. Mam mały problemik, bo, iż, albowiem, że po zainstalowaniu technic pack'a nigdzie nie mogę znaleźć chociaż by craftingu tych itemów (a jest ich sporo; 10 zakładek w Too Many Items), a tym bardziej do czego służą.[/size][/font][/b][/center]
[center][b][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif][size=5]Zainstalowałem (dnia: 19.05.12r.) Technic'a do Minecrafta 1.2.5 (czyli najnowszego) i nawet po otwarciu okna ekwipunku, tam gdzie jest TMI, to nigdzie nie mogę znaleźć craftingu.[/size][/font][/b][/center]
[center][b][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif][size=5]Bardzo proszę o pomoc i szybciutką odpowiedź.[/size][/font][/b][/center]
[center][b][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif][size=5]Pozdrawiam[/size][/font][/b][/center]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
maćko :P    22
Ściągnij moda "recipe book", tam są wszystkie recepty na crafting, także te z modów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mikser98PL    0
Widziałem... to jest taka jakby "zenchantowana" książka (tzn. że się świeci, tak jak jakieś ulepszone narzędzie lub broń), tylko że właśnie nie wiedziałem jak to się nazywa.. Wielkie dzięki ;) ale jeszcze mi brakuje, co dokładnie służy..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
kanaka    1
jeśli szukasz porad co do industial crafta,bulidrafta i powercraft polecam poradniki kwnito na yt. jego filmy są dobrej jakości i przejrzyste. http://www.youtube.com/user/kwinto93/videos?view=1 poradniki do industial i powercrafta skończył a do bulidcrafta są robione w trakci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Wintalan    75
Też polecam kwinta. Gdyby nie on jeszcze bym się kisił z ogarnianiem modów z wichem ;D ale co do recipe book to nie polecam. Znacznie większe możliwości ma mod 'craft guide', który o ile mi się wydaje jest nawet wbudowany do techniccpacka. Poza craftingiem pokazuje jeszcze przepalanie i statyw alchemiczny oraz wyszukiwanie bezposrednio po itemkach lub całą listę craftingu, a jego interfejs można dowolnie rozciągnąć (max do okna mc oczywiście)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mikser98PL    0
czemu mi nie działa recipe book ? instalowałem go na technick oraz tekkit jak i na zwykłym minecrafcie i nigdzie tej książki nie mogę znaleźć (mam TMI)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Wintalan    75
Vo może być zajęty już jej numerek id. Ale jesteś pewny, że zainstalowałeś do .techiclauncher-techinc pack, a nie do .minecraft?
Ps: naprawdę, w techinc pack jest zainstalowany guidebok o podobnej funkcjonalności. Nie ma sensu instalacji recipe booka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Narfii
      Ktoś ma save'a blowka z serii minecraft hero? Jak tak bardzo proszę o podanie DZIAŁAJĄCEGO linku do pobrania będę bardzo wdzięczny pozdrawiam 😁
    • Przez PiecuJTCNW
      Sprzedam Spawny na serwery Minecraft w super cenach!
      W ofercie posiadam wiele ciekawych projektów!
      Metody płatności: Blik/Przelew/Paypal/Paysafecard
      Po więcej informacji zapraszam na PV!
      Jesteś zainteresowany? Pisz na PV!
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

• Przez Steve'cio
      Witam. Posiadam komputer o specyfikacje:
      - Intel i9 9900k 3.60GHz
      - 16GB RAM
      - Msi Geforce RTX 2080 8GB
      Gram na monitorze o rozdzielczośći WQHD (2560 x 1440)
      Grając w minecraft na różnych wersjach, najczęściej na 1.8 z texturepack czy bez niego, posiadając optifine. Grając na np. Hypixelu potrafi mi spaść FPS do 12 a dokładniej mam np. 156/12. RAM w launcherze oryginalnym ustawiłem RAM na 6GB i nic się nie zmieniło
      Oczywiście bez shaderów tylko z texturepack albo bez texturepack.
      I mi wtedy gra klatkuje. Na monitorze z którego kiedyś korzystałem w rozdzieloczości 1920 x 1080 nie ścinało tak. Jak patrze na wykorzystanie sprzętu jest ono nisko bo do 30% wszystko.
      W innych grach tak nie mam nigdzie, wszystko normalnie płynnie działa, tylko tu tak jest a wykorzystanie sprzętowe jest do 30% (patrzyłem na menedżerze zadań jakie jest wykorzystanie sprzętowe).
      Tak jak mówię korzystam z oryginalnego launchera, i tylko w tej grze to się zdarza w innych grach nie. W 3dmark komputer przechodzi dobrze i wysoko benchmarki. Proszę o pomoc
    • Przez koko889
      Siema,
      wie ktoś jak usunąć te cienie?

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
  • Dodaj nową pozycję...