- 0
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
[Zasponsoruję] Dedykowany dla Minecraft
Pytanie zadane przez
Anathem
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Witam serdecznie,
Wpierw, może napiszę krótki wstęp. Jestem Administratorem jednej z dość dużej sieci gier multi player, posiadamy pod swoimi "skrzydłami" dwa serwery MMORPG (w tym jeden serwer o najdłuższej żywności jaki istnieje, a drugi serwer o największej liczebności jaki istnieje w Polsce, a nawet w świecie - nie chce aktualnie rozpisywać się co to za serwery, aby nie zdradzać swoich planów, osoby zainteresowany na pewno się dowiedzą.)
Do sedna sprawy... jestem/jesteśmy w stanie za sponsorować serwer dedykowany pod grę MINECRAFT, od razu uprzedzam, iż z tą grą mam mało do czynienia, po prostu chcemy swoją sieć serwerów powiększać o nowe pozycję, a zajmowanie się serwerem od strony tehcnicznej zostawić osobom wyłonionym m.in dzięki takim zabiegom jak szukanie ludzi po forach 'minecraftowych'.
Reasumując my dajemy i oczekujemy:
- poważnych dojrzałych osób, powyżej 16-18 roku życia
- osób z zapałem i chęcią, a także z nadwyżka wolnego czasu do prowadzenia serwera
- pełnego wsparcia technicznego
Dajemy
- serwer dedykowany
- opłacamy go co miesiąc
- pewność, że serwer nie padnie po 2 tygodniach, jesteśmy dorosłymi osobami i jeżeli coś postanawiamy to się tego trzymamy.
- forum na skrypcie vBulletin
- stronę, web hosting itd...
Chętnych zapraszam tutaj do topiku lub proszę o wysyłanie zgłoszeń poprzez prywatną wiadomość tutaj na forum, jeżeli czegoś nie dopisałem - możemy wszystko uzgodnić/dopowiedzieć.
Dziękuje serdecznie, pozdrawiam.
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi