Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Anathem

[Zasponsoruję] Dedykowany dla Minecraft

Pytanie

Anathem    0

Witam serdecznie,

Wpierw, może napiszę krótki wstęp. Jestem Administratorem jednej z dość dużej sieci gier multi player, posiadamy pod swoimi "skrzydłami" dwa serwery MMORPG (w tym jeden serwer o najdłuższej żywności jaki istnieje, a drugi serwer o największej liczebności jaki istnieje w Polsce, a nawet w świecie - nie chce aktualnie rozpisywać się co to za serwery, aby nie zdradzać swoich planów, osoby zainteresowany na pewno się dowiedzą.)

Do sedna sprawy... jestem/jesteśmy w stanie za sponsorować serwer dedykowany pod grę MINECRAFT, od razu uprzedzam, iż z tą grą mam mało do czynienia, po prostu chcemy swoją sieć serwerów powiększać o nowe pozycję, a zajmowanie się serwerem od strony tehcnicznej zostawić osobom wyłonionym m.in dzięki takim zabiegom jak szukanie ludzi po forach 'minecraftowych'.

Reasumując my dajemy i oczekujemy:

- poważnych dojrzałych osób, powyżej 16-18 roku życia

- osób z zapałem i chęcią, a także z nadwyżka wolnego czasu do prowadzenia serwera

- pełnego wsparcia technicznego

Dajemy

- serwer dedykowany

- opłacamy go co miesiąc

- pewność, że serwer nie padnie po 2 tygodniach, jesteśmy dorosłymi osobami i jeżeli coś postanawiamy to się tego trzymamy.

- forum na skrypcie vBulletin

- stronę, web hosting itd...

Chętnych zapraszam tutaj do topiku lub proszę o wysyłanie zgłoszeń poprzez prywatną wiadomość tutaj na forum, jeżeli czegoś nie dopisałem - możemy wszystko uzgodnić/dopowiedzieć.

Dziękuje serdecznie, pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Davlamin    6

Myślę, że możesz porozmawiać z kimś konkretnym kto prowadzi pewien roleplay'owy projekt zupełnie z prawdziwego zdarzenia. Mowa oczywiście o minecrafcie. Gdybyś był zainteresowany myślę, że możesz śmiało się tam zarejestrować i porozmawiać z użytkownikiem Grower.

proszę bardzo, ich forum.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...