Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner

Rekomendowane odpowiedzi

Fjah Adfas    0
[size=4][font=arial, helvetica, sans-serif]Wydaję mi się, że raczej wątpię żeby ktokolwiek zainteresował się tym postem, ale parę słów o sobie mogę zdradzić [/font][font=arial, helvetica, sans-serif] :):[/font][/size][list]
[*][size=4]psa - nie mam,[/size]
[*][size=4]okularów - nie mam,[/size]
[*][size=4]wady kręgosłupa - nie mam,[/size]
[*][size=4]alergii - nie mam,[/size]
[*][size=4]kota - też nie mam,[/size]
[*][size=4]samochodu - również,[/size]
[*][size=4]jachtu - także,[/size]
[*][size=4]samolotu - też (ale w sumie czemu nie :D?).[/size]
[/list]
[size=4]Czego jeszcze nie mam? Wielu rzeczy. A co mam? [u]Oryginalnego[/u] [color=#336600][b]Minecrafta[/b][/color]! Wow! Niesamowite! Bardzo interesująca wiadomość, prawda? A tak już szczerze to wypadałoby się przedstawić.[/size]

[left][size=4]Ogółem imię jakieś posiadam - Daniel. Wiek też, 15 lat (rocznikowo 16, żeby był szpan [/size][size=4] :P). Zainteresowań też trochę posiadam, np. informatyka. Moim zdaniem to jest dziedzina naszej przyszłości, która łączy się z różnymi naukami ścisłymi. Gry? To tylko moje małe hobby. Od czasu do czasu można w coś popykać, dla rozluźnienia, ale ogólnie to osobiście nie zamierzam jakoś z tym wiążyć swój zawód. Na razie jeżeli chodzi o szkołę, to na pewno nie moja w tym głowa - ostatnio dużo dzieje się tutaj bezsensownych rzeczy. Lubię dobrą rozrywkę oraz dyskutowanie z ludźmi (pod warunkiem że to dyskusja na poziomie i na temat). Inaczej by mnie tu nie było :P.[/size][/left]
[left][size=4]To tyle, nie będę się rozpisywał bo moim spamem jeszcze serwery obciążę[/size] :D. Na razie :cool:.[/left]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CzarnaWrona    5
Dzień dobry, mocium panie.
Wydaje się pan być całkiem interesującym człowiekiem.
A czy wielmożny mocium pan lubi czytać? Tak jak Wrona?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fjah Adfas    0
[quote name='CzarnaWrona' timestamp='1334236920' post='61802']
Dzień dobry, mocium panie.
Wydaje się pan być całkiem interesującym człowiekiem.
A czy wielmożny mocium pan lubi czytać? Tak jak Wrona?
[/quote]
Książki? Oj nie. Niestety, ale tak naprawdę książek przeczytałem w ciągu życia może z... 50? Jakoś ich nie lubię. W sumie to nawet nie wiem dlaczego, ale jakoś mam kłopot z ich czytaniem :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CzarnaWrona    5
A szkoda. Ale skoro pasjonuje cię informatyka, to jesteś raczej ścisłowcem? I lubisz matematykę? Edytowane przez CzarnaWrona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fjah Adfas    0
[quote name='CzarnaWrona' timestamp='1334242024' post='61837']
A szkoda. Ale skoro pasjonuje cię informatyka, to jesteś raczej ścisłowcem? I lubisz matematykę?
[/quote]
I tutaj znowu pojawiają się pewne komplikacje. Otóż z matematyki jestem cienki. Podstawy umiem, ale aktualnie siedzę na korepetycjach. Z fizyką idzie mi zdecydowanie lepiej. Jeżeli chodzi o informatykę, to u mnie bywało to różnie, dlatego że nie znam jeszcze żadnego języku programowania, ani ogólnie jakichś konkretów. Dlaczego? Brak czasu. Ostatnio muszę się dużo uczyć z innych dziedzin, a za tydzień czeka na mnie egzamin gimnazjalny. Gdy będzie już po ptakach i będę miał mnóstwo wolnego czasu, na pewno rozpocznę albo wrócę do tego, czego robiłem :). Oprócz kwestii technicznych ciekawi mnie ta bardziej artystyczna strona - grafika. Nad Photoshopem pracuję ponad 3-4 lata (no, nie za bardzo oryginalny, ale jak mi się uda zdobędę legalną wersję :P) i zamierzam niedługo wykorzystać moje nabyte umiejętności do pracy z innymi programami marki Adobe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CzarnaWrona    5
[quote name='Fjah Adfas' timestamp='1334253142' post='61928']
I tutaj znowu pojawiają się pewne komplikacje. Otóż z matematyki jestem cienki. Podstawy umiem, ale aktualnie siedzę na korepetycjach. Z fizyką idzie mi zdecydowanie lepiej. Jeżeli chodzi o informatykę, to u mnie bywało to różnie, dlatego że nie znam jeszcze żadnego języku programowania, ani ogólnie jakichś konkretów. Dlaczego? Brak czasu. Ostatnio muszę się dużo uczyć z innych dziedzin, a za tydzień czeka na mnie egzamin gimnazjalny. Gdy będzie już po ptakach i będę miał mnóstwo wolnego czasu, na pewno rozpocznę albo wrócę do tego, czego robiłem :). Oprócz kwestii technicznych ciekawi mnie ta bardziej artystyczna strona - grafika. Nad Photoshopem pracuję ponad 3-4 lata (no, nie za bardzo oryginalny, ale jak mi się uda zdobędę legalną wersję :P) i zamierzam niedługo wykorzystać moje nabyte umiejętności do pracy z innymi programami marki Adobe.
[/quote]

A używałeś kiedyś Gimpa?
To do raczej program dla początkujących, na przykład dla niedoświadczonych, niezagrafikowanych i niezinformatyzowanych Wron mojego pokroju. Lepiej nie dopuszczać mnie do Photoshopa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fjah Adfas    0
[quote name='CzarnaWrona' timestamp='1334259914' post='61989']
A używałeś kiedyś Gimpa?
To do raczej program dla początkujących, na przykład dla niedoświadczonych, niezagrafikowanych i niezinformatyzowanych Wron mojego pokroju. Lepiej nie dopuszczać mnie do Photoshopa.
[/quote]
Oczywiście, że używałem. Jednak to były czasy, kiedy jeszcze kończyłem podstawówkę, a nie gimnazjum w tym momencie :D. Jakoś przyzwyczaiłem się do Photoshopa oraz do technologii Adobe być może z powodu przejrzystości interfejsu oraz niektórych innych rzeczy. Niedługo i będę zajmował się również montażem klipów wideo oraz programowaniem w Javie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...