Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Szymo19

Zakup minecraft

Pytanie

Szymo19    0
Witam. Chciałbym kupić oryginalnego minecrafta na stronie minecraft.net. Posiadam konto PayPal. Czy aby zapłacić za grę muszę powiązać to konto z kartą kredytową czy wystarczy jeśli przeleje na nie odpowiednią sumę pieniędzy? Jeśli wszystko pójdzie dobrze to co otrzymam po zakupie? Tylko aktualizację czy również program (clienta) minecrafta? Z góry dzięki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
lkuszal    76
po zakupie otrzymasz giftcode, który po wpisaniu na konto, daje ci konto premium. Dzięki temu poprostu ściągasz klienta i logujesz i grasz.
na 90% nie musisz mieć powiązanego konta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
dex3r    143
Jeżeli kupujesz GC na minecraft.net twoje konto zyskuje status premium, a nie dostajesz giftcoda. Z resztą, można zrobić tak i tak, zależy który przycisk się wybierze. Co do karty: wystarczy że będziesz miał kasę na PayPalu, nie ważne skąd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Wintalan    75
A aktualizacje też będą gdy takowate wyjdą. Xd. Tak jeszcze informacyjnie: grać możesz jeszcze ew. Przez przeglądarkę ale przez launcher lepszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
dex3r    143
[quote][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]grać możesz jeszcze ew. Przez przeglądarkę ale przez launcher lepszy [/font][/color][/quote]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Proponujesz gościowi grać w ALPA zamiast w Pełną wersję? Czy źle zrozumiałem? [/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] :huh:[/font][/color] Edytowane przez DeX3r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mofixil    190
[quote name='DeX3r' timestamp='1333398917' post='58835']
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Proponujesz gościowi grać w ALPA zamiast w Pełną wersję? Czy źle zrozumiałem? [/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] :huh:[/font][/color]
[/quote]
1. Z mc.net nie idzie dorwać wersji innych jak Classic i aktualna.
2. Przeglądarka czy launcher nie ma wpływu na wersję gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
RavenZuo    9
ja czasami gram przez przeglądarkę bo czasami nie mogę się zalogować przez lanuchera -_-'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Monualen    108
Chyba na launcher też trzeba mieć Premium...
Musisz znać tylko numer konta aby kupić, karta nie jest wymagana. Koszt to (w zaokrągleniu) 80 zł. Po zakupie otrzymujesz status "Premium" i możesz:

-Grać na oryginalnych serwerach
-Mieć własnego skina
I wiele innych rzeczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
dex3r    143
[font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"]Wiecie co, aż wstyd się przyznać, ale dopiero teraz zauważyłem przycisk Play in browser na minecraft.net :o[/color][/font]

[quote]1. Z mc.net nie idzie dorwać wersji innych jak Classic i aktualna.[/quote]
Oczywiście chodziło mi o Classic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Szymo19    0
dzięki wielkie właśnie kupiłem :P a wie ktoś skąd wziąć launcher?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424
https://s3.amazonaws.com/MinecraftDownload/launcher/Minecraft.exe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...