Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

[1.2.3] OptiFine- Szybszy i sprawniejszy Minecraft
dodany przez
Gość Mr_Korn, w
Modyfikacje
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Javaxy
Witam
Zwracam się z problemem dotyczącym wyłączeniu opcji Vsync w Minecrafcie do którego został zainstalowany mod Optifine. Kiedy jeszcze owego moda nie było, bez problemu można było wejść w opcję gry i ukazywala się opcja Vsync, jednak teraz kiedy Optifine został zainstalowany, ta opcja zniknęła. Co trzeba zrobić aby móc ją wyłączyć gdy ma się zainstalowanego Optifine'a?
-
Przez Qba ツ
Witam myślę że wybrałem dobrą kategorię otóż, mam problem z modem optifine na każdej wersji, ale zależy mi na tym by działał on prawidłowo na wersji 1.12.2 lub 1.12, chciałbym coś nagrać z minecrafta ale jak gadam z kolegą i na drugim monitorze mam program do nagrywania to minecraft sie lekko zacina, a jak wgrałem optifine [poprawnie] to wchodzę na serwer multiplayer i wywala mnie z gry [crash] to samo w przypadku trybu singleplayer. Daje logi w załączniku. Dzięki za pomoc i odpowiedźi, liczę na was
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
-
Przez Sqvbi
No czesc, mam taki problem z shaderami. Zainstalowalem optifine wrzóciłem normalnie shadery do folderu, odpalilem i dzieje sie to co widzicie na zdjęciu. Pomocy:|
wersja mc 1.11
-
Przez Potw
ej mam pytanie bo nw czm ale gdy gram na serwerach (hypixel itp) piosiadajac optifine crashuje mi mc (bez optifine jest all ok ale mam 20fps xD) Mial ktos tak i wie jak doradzic? powie ktos cos jak mi poradzic?
(nie tyle co crashuje co wyslakuje mi okienko "program minecraft java przestal dzialac" i wtedy nie mg nic innego kliknac niz jedyny przycisk ktory sie nazywa "zamknij okno" (sry ze tak tlumacze ale jestem z belgii i mam kompa po holendersku i nw jak to dokladnie przetlumaczyc)... z gory dziekuje
ps. Dzieje sie to na kazdej wersji, usuniecie .minecraft nie dziala, kiedys to sie nie dzialo, probowalem z innymi wersjami javy, oraz jest to TYLKO na serwerach
-