Zwiecho 1 Napisano 11 Marzec 2012 Witam. Jestem zmuszony powiadomić was o mojej przymusowej, dłuższej nieobecności. Nie wiem ile to będzie trwało, ale postaram się wrócić jak najszybciej. Dlaczego? Padł mi dysk w laptopie, jest nie do odratowania. Przez to praktycznie nie mam dostępu do komputera, przynajmniej dopóki go nie wymienię (dysku). Ponadto, dyskowi skończyła się już gwarancja, więc będę musiał kupić nowy, co jeszcze bardziej opóźni mój powrót. Mam nadzieję, że moja nieobecność nie spowoduje wyrzucenia mnie z ekipy. Nic nie mogę zrobić dopóki nie będę miał nowego dysku. To chyba wszystko. Wybaczcie, ale nie mam na to wpływu. Jak już powiedziałem, postaram się wrócić jak najszybciej. Trzymajcie się Zwiecho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matiyarosz Napisano 11 Marzec 2012 Spoko! Wróć wypoczęty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 11 Marzec 2012 Obyś wrócił jak najszybciej Administracja została powiadomiona. ZAMYKAM, żeby uchronić temat przed spamem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach