Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
kristofer32

Błąd przy wchodzeniu na serwery

Pytanie

kristofer32    0

Witam,

mam taki błąd jak wchodze na jakies serwery (nie przez Hamahi) to pisze Loggin in a potem :

Connection Lost

Internional client error: java.net.connectException: Connection timed out: connect.

Tez nie moge wejsc na strone www.minecraft.net ktos wie co się dzieje ? Czytalem troche w internecie i ludzie mowia ze to jest wina serwerow minecraft ale przeciez koledzy moga wchodzic na www.minecraft.net.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Albo masz coś z netem, albo coś jest akurat z serverem. U mnie też to czasem wyskakuje. Spróbuj wejść na inny server.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
kristofer32    0

To juz jakies 2 tyg. mam tak tez jak uruchomie minecraft to chwilke jest pocięty a potem moge normalnie się logować itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Michaleeek1    4

Jest to problem wersji 1.7_01, ponieważ są tłoki ludzi którzy chcą zobaczyć i obciążył się minecraft.net i nie wejdziesz tak łatwo ale wieczorkiem się wszytko zmienia.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
kristofer32    0

kokosek Instalowalem od nowa juz 2 razy i nic :( Michaleeek czytaj wszystkie posty ja juz mam to od 3 tygodni. Dalej nie działa, ale mam swój server hamahi i jakoś moge na niego wchodzic, a na publiczne nie POMOCY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
GuralEska    3

Wygląda, że to wina twojego łącza niczego innego... Jeśli posiadasz router zrestartuj go daj mu trochę odpocząć potem zobacz znowu. Możesz mieć także zablokowane porty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...