Monualen 108 Napisano 6 Marzec 2012 Witam. Szukam osoby, która mogłaby mi zbudować ładny dom, w stylu średniowiecznym. Zgłaszać się na dole. Pytania tak samo. Proszę o screeny domku, zbudowanego na FB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monospacePL 7 Napisano 6 Marzec 2012 Myślę że jedno zdjęcie wystarczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 6 Marzec 2012 Myślałem o czymś większym... chodzi o działkę po za miastem. rozmiar 30x30. Masz do dyspozycji 20x20 Z użyciem: Czarnej wełny @EDIT Ja dalej czekam na wasze propozycje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monospacePL 7 Napisano 7 Marzec 2012 A może to ci się spodoba. Jeśli za małe to zrobię większe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 7 Marzec 2012 O jezu! Ale to epickie! Podoba mi się. Zbuduje/ty możesz zbudować to na mojej działce! Czekam na propozycje innych... coś czuje, że jedynie mono się zgłosi @Mono, podaj mi koordy tego domku na privie. Zrobię sobie kilka ss'ów od tyłu,przodu i góry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach