Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Cudziak

Gra spieszy jak przyspieszony film..

Pytanie

Cudziak    0

Pewnie mnie juz znacie bo zakladalem pare tematow na temat pirackiej wersji minecrafta pod MP :P Ale teraz to juz przeszlosc wita was nowy Cudziak z oryginalnym minecraftem :) Witam ;p A teraz do rzeczy.. Mam jeden pewien problem ktory mnie juz meczy dluzsza chwile a mianowicie minecraft przyspiesza w sinlgu i nawet w MP tak jak by sie go przyspieszylo 2x.. To jest straszne jednym slowem.. dzien i noc trwaja o polowe krocej klocki sie rozwala o polowe szybciej (to + ale jest i tak duzo minusow :D ) pamietam ze na piracie rowniez mi tak przyspieszalo.. Moze mi ktos doradzic jak to zrobic by minecraft dzialal normalnie poprawnie ?:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Rabus    3

Jeśli zmienisz godzine lub zmienia ci się ona na pc to tak będzie.

Spróbuj ręcznie zmienić godzinę jak będzie dobrze MC chodziło - np. o godzinę. Zobaczysz, o co mi chodzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Cudziak    0

Godzina sie automatycznie na PC nie zmienia i ja rownierz recznie nie zmieniam.. Tak wiec to napewno nie moze byc to.. Ale godzine sam zmienilem recznie o godzine jak minecraft chodzil normalnie i mi przyspieszyl.. chyba o to ci chodzilo ;d Ale jak widac problem nie tkwi w zegarze bo nic mi sie nie zmienia.. macie jakies inne propozycje? bo wydalem 47 zl na to i juz mi sie nie podoba -.-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Rabus    3

Licz sie z tym, że w każdej chwili możesz dostać bana :)

Kody za 47 zł są kradzione.

Framerate limiter spróbuj włączyć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Cudziak    0

Z banem ? ojj a czemu ?:P a ja nie wiedzialem ze kody za 47 sa kradzione.. Kupilem na allegro ;p a co to to Framerate limiter ? widze ze przegladasz ten temat wiec sie odrazu spyta m;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Rabus    3

w opcjach masz taką funkcję jak framerate limiter właśnie.

Było się domyśleć, na oficjalnej stronie 60, a na allegro 47, wcale nie podejrzane :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Cudziak    0

No wlasnie wcale mnie to nei zdziwilo ze na Allegro sa taniej poniewaz tam zawsze jest taniej niz w sklepie badz na innej stronie :P zawsze tam kupuije no chyba ze zobie wyjatek i jade do sklepu ;D a ten takiej opcji nigdzie nie widze ;/ szukam i szuakm i sie doszukac niemoge :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...