toad22 4 Napisano 2 Marzec 2012 Jak próbuję wchodzić na serwer to owszem, pisze loading czyli ładowanie jakby ktoś nie wiedział. Przejdźmy do rzeczy. Mimo, że pisze loading w ogóle nie chce wejść mi na serwer. Ciągle tylko loading i loading. Nie pisze nawet bad login ani end of steram. Zaczynam się bać wie ktoś o co w tym chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monospacePL 7 Napisano 2 Marzec 2012 Najprawdopodobniej masz wersje 1.2 a serwer jest na 1.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 2 Marzec 2012 A i wtedy i nie wchodzi? Kurcze to znaczy, że nie będę mogła na razie grać na serwie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matiyarosz Napisano 2 Marzec 2012 No niestety. Mimo iż bukkit już jest, nadal nie ma uaktualnionych wersji pluginów (z resztą bukkit też jest na wersji Dev czyli jest zbugowany). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 2 Marzec 2012 A przez ile czasu? (Nie liczę na dokładne podanie, iż wiem, że to nie możliwe.) Chodzi mi o mniej więcej czyli np. tydzień rok czy coś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
serbi 2 Napisano 2 Marzec 2012 Nabijasz sie z ludzi, ze nie wiedza co to loading a sam piszesz[font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"] "end of steram".[/color][/font] [font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"]masz: [/color][/font][url="http://www.webnik.de/minecraft1.1.jar"]http://www.webnik.de/minecraft1.1.jar[/url] wklejasz do %appdata%/.minecraft/bin i podmieniasz plik minecraft.jar (wczesniej edytujesz sciagniety plik). Nie zadawaj wiecej pytan, google od czegos przeciez jest a nie jak dziecko, wszystko na talerzy podane chcesz. Rusz sam glowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matiyarosz Napisano 3 Marzec 2012 ok. tygodnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 3 Marzec 2012 serbi widzę, że nie grzeszysz rozumem. Dla twojego umysłu - nie każde 7 letnie dziecko które tu gra (jedno znam) wie co loading. A end of stream to jest "Koniec strumienia" jakby co Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 3 Marzec 2012 A w ogóle po co mi ściąganie starego pliku serbi. Że niby mam zrezygnować z nowych materiałów i gepardów które są w 1.2? I tak zaczekam na nową mapę minecraft.pl. Na razie jest nie najlepsza mapa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach