Tomaszewski12 1 Napisano 28 Luty 2012 Witam. Mam pytanie,jakie znacie gry na psp w które można grać w dwie osoby i przechodzić wspólnie gre? I jeszcze jedno czy znacie jakąś gre w której jest fajnie zrobione multi? Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RanikTools 0 Napisano 29 Luty 2012 Hmm. Są takie ale potrzebne jest połączenie z internetem i 2 konsole PSP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszewski12 1 Napisano 29 Luty 2012 No co ty nie powiesz. Wiem o tym.:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heliot 11 Napisano 29 Luty 2012 Bodaj niektóre gry z serii Lego, Invizimals, wpisz w google, wyskoczy Ci miliard wyników. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszewski12 1 Napisano 1 Marzec 2012 Odświeżam:D Bo to dla mnie ważne.:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ebazarnik 8 Napisano 24 Marzec 2012 [u]Polecam Little big planet 2 ( PEGI 7 )[/u], co do gry w której ,, jest fajnie zrobione multi ,, to chodzi ci o PSP czy inne platformy ? Bo, jeśli inne to polecam Team fortress ( PEGI 16, tylko na PC ), Left 4 dead 1/2 (PEGI 18+ , tylko na PC i Xboxa ), Battlefield'a 3 ( PEGI 16, chyba jest na wszystkich platformach stacjonarnych), Portala 2 ( PEGI 12, dostał nagrody za najlepsze multi w 2011r. , na wszystkich platformach stacjonarnych ) i Minecrafta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 24 Marzec 2012 Patapon, Star Wars, co tu jeszcze nie z tych wymienionych... tekken. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 25 Marzec 2012 Platformę PSP posiadam już ponad 3 lata. Nie gram już na niej ale wymienię gry które posiadam: - GTA Liberty City - Patapon 3 - FIFA 11 - Medal Of Honor Heroes 2 - LittleBigPlanet - NBA2k10 ...i kilka innych których nie pamiętam Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 25 Marzec 2012 Dobre multi ma Naruto 3 shippuden, w której story mode można przechodzić we dwoje : D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaly 3 Napisano 26 Marzec 2012 Słyszałam że Star Wars Battlefront II ma fajne multi. które niestety mi nie działa -__- Ogólnie gierka bardzo fajna. Polecam ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach