SwierkowyLudzik 0 Napisano 23 Luty 2012 Witam. Chciał bym żebyście mnie odbanowali . SwierkowyLudzik . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monospacePL 7 Napisano 23 Luty 2012 A może przeprosisz za wyrządzone szkody? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SwierkowyLudzik 0 Napisano 23 Luty 2012 Przepraszam już nigdy tak nie zrobię przysięgam. Mogę oddać Enchanting. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kurakowski 0 Napisano 23 Luty 2012 Zgadzam się z Mono. Poza tym trochę dziwna ta twoja "prośba" o odwołanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monospacePL 7 Napisano 23 Luty 2012 Dobrze oddasz wszystkie skradzione itemy. Następnym razem nie będzie już unbana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrStereospace123 3 Napisano 24 Luty 2012 Ostatni raz ukradłeś na wykopowej block diamentów i złota. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 24 Luty 2012 Nie jestem za unbanem, nie postarał się w prośbie o niego a do tego nie wyraża żadnej wg. mnie skruchy. Ale decyzję pozostawiam tym, którzy są obeznani w sprawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach