Maksi 0 Napisano 21 Luty 2012 Dla mnie jedną z najlepszych gier (oprócz MINECRAFTA oczywiście) jest [b]League of Legends[/b] Zaczynasz grę od wyboru 1-go z ponad 80 bohaterów - każdy ze swoimi unikalnymi zdolnościami. Następnie rozpoczyna się rozgrywka, standardowo walczysz w 3 lub 5-osobowym zespole i używając swych umiejętności prowadzisz zwój zespół do tego, by drużyna przeciwna (a właściwie "ich serce") została pokonana. Po każdej bitwie otrzymujesz PunktyZasług za które odblokowujesz bohaterów lub też kupujesz inne przedmioty(darmowo:)), które pomogą Ci w następnych rozgrywkach. Jedna bitwa trwa zazwyczaj 25-45 minut. Polska wersja: [url]http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4defe94652e1f000203943[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheBoxWorld 2 Napisano 21 Luty 2012 Bitwa 45 min? Chyba na pierwszych lvlach, standard to godzina. Btw istnieje już taki temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quinz 16 Napisano 22 Luty 2012 Jest, ale stary i słusznie robił nie odkopując go. Co do samego lola, nie podoba mi się. Dla mnie to taka zmiana tekstur i odrobinę systemu gry, co podchodzi pod...moda. Do warcrafta oczywiście. A jeżeli ktoś nie wierzy, to niech zagra w wc, albo przynajmniej zobaczy np. system talentów w WoWie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheBoxWorld 2 Napisano 23 Luty 2012 Darmowego moda. Dodatkowo, to pierwsza gra udostępniona graczom, w której dzięki mikropłatnościom nie stajesz się bossem nie do pokonania. Owszem mikropłatności są, ale skórki zmieniają tylko wygląd postaci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quinz 16 Napisano 23 Luty 2012 Każda gra która powoduje przez jak to słusznie nazwałeś "mikropłatności" zaburzenie balansu w grze jest nie warta uwagi. To dowód rozleniwienia i przewagi komercyjności nad jakością twórców . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheBoxWorld 2 Napisano 23 Luty 2012 Z tym stwierdzeniem się zgodzę. Problem w tym że darmowych gier bez takowej wady jest niewiele. Hmm a raczej bardzo mało, lub po prostu nie miałem okazji spotkać innej niż LoL. Słyszałem coś o paru innych tytułach, ale przeważnie okazywało się potem że nie było tak różowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heliot 11 Napisano 24 Luty 2012 W lola pogram sobie raz/dwa na miesiąc, dla mnie liczy się tylko DOTA, zobaczymy czy dota2 zrobiona przez valve da rade pobić jedynkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach