MaxoMinecraft00 0 Napisano 18 Luty 2012 [b] [/b][b]Witajcie,[/b]co sądzicie o nowym zestawie Lego Minecraft ? Dla mnie jest to fajna informacja,że wreszcie powstał zestaw lego na podstawie ulubionej gry milionów ludzi ,lecz nie podoba mi się to ,że nie ma innych modów niż Steve i Creeper.Ale co wy o tym sądzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasel2000PL 11 Napisano 19 Luty 2012 [quote name='MaxoMinecraft00' timestamp='1329597588' post='48230'] nie ma innych modów niż Steve i Creeper. [/quote] Lol ,ty jeszcze chcesz mody do MCLego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kexan 9 Napisano 19 Luty 2012 No a co? Przecież i tak w MCLego DOSŁOWNIE wszystko będzie pod kontrolą, więc można pozwolić na np. Herobrina, którego ruchy też można kontrolować Ciekawe, jak dużo tych klocków będzie... Bo jeżeli tylko jeden "chunk", to na pewno nie kupię... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woozie 258 Napisano 19 Luty 2012 Samo rozważanie zakupu tego czegoś jest kretynizmem, a co dopiero sam zakup. Próba wyciśnięcia jeszcze większej ilości pieniędzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxoMinecraft00 0 Napisano 19 Luty 2012 Dowiedziałem się że ma być tam 475 klocków.Problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kexan 9 Napisano 20 Luty 2012 Woozie, wiesz, przecież na pewno to ktoś kupi. Są różni kolekcjonerzy. Jeden kolekcjonuje znaczki, inny monety (w sumie wolę takie lego za ok. 150 zł. niż monetę próby 960, aby tylko od czasu do czasu popatrzeć na awers i rewers), a inni nic. Nie trzeba od razu nazywać tego kretynizmem. Dla ciebie bezsensu takie klocki, dla mnie ciekawy. Jakby np. wprowadzili wszystkie klocki, można by zrobić domową fabrykę odwzorowań rzeźb z komputerowego Minecrafta. Tu będzie można sobie pozwolić na większą swobodę- żadnych kodów, plików, tylko twardy, wytrzymały plastik. I inne kolekcje Lego... Coś w stylu "modów". W sumie, jak tak patrzę na zdjęcia tych klocków, też mi się trochę odechciewa. Steve np. nie jest w stylu ludzika Lego, tylko klocek 1x1x2... I brak pixeli... To się w sumie wydaje trochę klocków Lego wydanych pod logiem Minecraft... Ja w sumie wolę połączyć kilka zestawów Cobi, dużo klocków Lego (od czasu do czasu bawię się tak ), naprawdę walczyć z jakimiś potworami, a nie popatrzeć na to "coś"... Ale każdy ma inne zdanie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woozie 258 Napisano 21 Luty 2012 [quote name='iKexan' timestamp='1329769049' post='48706']Nie trzeba od razu nazywać tego kretynizmem.[/quote] [quote name='iKexan' timestamp='1329769049' post='48706']Ale każdy ma inne zdanie...[/quote] Sam siebie wykluczasz o_O Każdy ma inne zdanie, huh. Moim zdaniem Lego Minecraft to bezsens. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lefondesin 27 Napisano 21 Luty 2012 Ja tam nie mam o tym zdania, jednak jeśli jakieś dziecko naciągnie rodzica to już będzie ze 100 takich dzieci. Na pewno sie sprzeda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz Elljot Marszałek 2 Napisano 23 Luty 2012 Ja to bym na pewno kupił, żeby sobie stało na biurku, a co Tylko jeszcze trzeba być bogatym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasiek_One 6 Napisano 10 Marzec 2012 To są zwykłe klocki LEGO... Żadnych unikatowych klocków i tylko dwie postacie. Jako ozdoba może postać, ale dzieciaki się zawiodą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szampon98 1 Napisano 13 Marzec 2012 Minecraft w duńskich klockach. Czym nas jeszcze zaskoczą ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bandy 2 Napisano 24 Marzec 2012 IMHO trochę przerost formy nad treścią, szczególnie, że Lego siebie ceni i do tanich nie należy. Swego czasu lubiłem bawić się lego, ale to głównie były autorskie budowle z tych klocków, które już miałem, a nie te z zestawów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 24 Marzec 2012 Mnie sięraczej średnio podoba. Pewnie tylko rozsławi to trochę MC, da zajęcie dla minecraftowych let's playerów i portali newsowych. A kupią to pewnie i tak dzieci <7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 24 Marzec 2012 Nie kupiłbym tego. Strasznie małe, może i dużo składania, lecz dużo się tym nie pobawisz. Ja bym się śmiał, jakby creeper wybuchał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheVisas 0 Napisano 13 Kwiecień 2012 Lego Minecraft jest zbędnym gadżetem [color=#008000]Te, górnik... //Chormon[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach