gameboyDJ 0 Napisano 9 Luty 2012 Imię: Oskar Nazwisko: Bielakowski Lat:16 o mnie: jestem przyjazna osoba, która lubi grac w Minecraft do póznej godziny lubię pomagać innym w ich problemach, jestem sprawiedliwy, mam wielkie chęci pomoc innym modom w pilnowanie serveru. jeśli istnieje możliwość chciałbym zostać KidMod dzienkuje za uwage.:D:D:D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzydal 7 Napisano 9 Luty 2012 Na nie brak wzoru - nie znam nicku w mc. [font=comic sans ms,cursive][size=8][color=#FF0000]NOPE[/color][/size][/font] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gameboyDJ 0 Napisano 9 Luty 2012 GameboyDJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 9 Luty 2012 Jestem na NIEEEEEEE! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiersnowski 5 Napisano 9 Luty 2012 [color="#ff0000"][size=6][size=8]NIE [/size][/size][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 9 Luty 2012 [color=#ff0000][size=8]NIE[/size][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gonzovsky 0 Napisano 9 Luty 2012 Panu już ''Dzienkujemy''. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość GreenBlind Napisano 9 Luty 2012 nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mxpatrol 10 Napisano 10 Luty 2012 [color=#ff0000][size=8]NIE[/size][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monospacePL 7 Napisano 10 Luty 2012 Nie. 1.Gdzie wzór? 2.Gdzie nick? Co to ma być.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Whiskas132 Napisano 10 Luty 2012 1. Nie masz 16 lat.. 2. NIE! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matiyarosz Napisano 10 Luty 2012 Myślę, że Modzi powinni zamknąć już ten temat (powód: niedostosowanie się do wzoru i kłamstwo). PS Fajny kot w Avatarze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach