Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Doti97

Podanie Doti97

Rekomendowane odpowiedzi

Doti97    0
[b]Nick w grze:[/b][b] [size=4][i]Doti97[/i][/size][/b]
[b]Imię:[i]Victoria[/i][/b]
[b]Wiek (koło 15 wymagany):[i] 15[/i][/b]
[b]Doświadczenie (pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?): [i]Znam wszystkie potrzebne komendy. Kiedyś prowadziłam server z przyjaciółmi.[/i][/b]
[b]Projekty (miło jakbyś dał screeny i ich opis):[/b][b] m. in. drewniana osada na wodzie (wzorowana na Biskupinie)[i] oraz park wodny ( zjeżdżalnie, tunele, podwodna droga, wodne windy itd.).[/i][/b]
[b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?(albo u nas na freebuild.pl):[i] Na razie nic, ale bardzo chcę to zmienić ;)[/i][/b]
[b]Jakiś projekty na temat minecrafta poza minecraftem?(youtube itd):[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][i]Polecam minecrafta znajomym.[/i][/font][/color][/b]
[b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na server? :[/b][i][b]Od 2 do 3 godzin, w weekendy [/b][/i][b][i]więcej. [/i]
Ile przesiedziałeś na naszym serverze?: [/b][i][b]Gram od października[/b][/i]
[i][b]Myślisz ,że gracze za toba przepadaja? [/b][b]:[/b][/i][i][b]Mam nadzieję, że tak. Staram się być miła i nie[/b][/i][i][b]przeszkadzać innym.
Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?: Nigdy[/b][/i]
[i][b]Dlaczego właśnie Ty?: Ponieważ lubię pomagać innym i uwielbiam minecrafta![/b]
[b]Inne (coś od siebie, o sobie itp.): [/b][b]Gram na skrzypcach i gitarze basowej. Lubię sport, szczególnie jazdę na rolkach i łyżwach. W minecrafta gram prawie rok i będę grać jeszcze bardzo długo :P[/b][/i]

[i][b]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?[/b][/i][i][b]: [/b][/i][i][b]Ponieważ tylko w zgranej grupie jesteśmy w stanie zrobić coś fajnego. Niezgoda i brak zaufania niszczy efekty całej pracy.[/b][/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
monospacePL    7
Jestem [color=#00ff00]za[/color]!
Widać że jak najbardziej nadajesz się na kida.
Jesteś ogarnięta i miła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
olaf1251    6
Przykro mi statystyki mówią :[list]
[*]Ilość logowań: [b]25[/b]
[*]Czas spędzony na serwerze:
[b]10h 43m 37s[/b]
[*]Średnio dziennie:
[b]15m 41s

Plus 42 km - mało by znać serwer.

Jestem na NIE.[/b]
[/list]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Doti97    0
Przepraszam, wiem o tym, rzadko się pojawiałam, a jeszcze rzadziej pisałam na forum lecz jeśli pomimo tego zechcecie dać mi szansę, obiecuję wchodzić na server codziennie i wywiązywać się z wszystkich obowiązków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Brzydal    7
http://freebuild.pl/gracze/Doti97/ - Wszystko wyjaśnia na [color=#ff0000]nie[/color].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hajtinio    0
Kłamstwa nie toleruje [font="'comic sans ms"][size="5"][color="#ff0000"]JESTEM NA NIE![/color][/size][/font]

[quote name='Doti97' timestamp='1328719573' post='45724']
[b]Ile przesiedziałeś na naszym serverze?: [/b][i][b]Gram od października[/b][/i]
[/quote]\
[color=#333333][font=Arial, sans-serif][size=6][left]Gra od:[/left][/size][/font][/color]
[b]28 grudnia 2011 20:12:50[/b][color=#333333][font=Arial, sans-serif][left] (43d 0h)[/left][/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mxpatrol    10
Jestem na[color="#ff0000"] Nie [/color]​Malo napisane i na dodatek kłamstwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
monospacePL    7
To nie jest klamstwo.
Ja tez gram od pazdziernika a pisze ze od 4 grudnia. Wiem ze doti grala juz na poprzedniej mapce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Wstrzymuję się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chourtence    1
Ja w moim podaniu napisałam że gram od końcówki czerwca, a według statystyk nowej mapy gram od 3 grudnia. Brzydal zawsze musisz się czepiać takich szczegółów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...