Doti97 0 Napisano 8 Luty 2012 [b]Nick w grze:[/b][b] [size=4][i]Doti97[/i][/size][/b] [b]Imię:[i]Victoria[/i][/b] [b]Wiek (koło 15 wymagany):[i] 15[/i][/b] [b]Doświadczenie (pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?): [i]Znam wszystkie potrzebne komendy. Kiedyś prowadziłam server z przyjaciółmi.[/i][/b] [b]Projekty (miło jakbyś dał screeny i ich opis):[/b][b] m. in. drewniana osada na wodzie (wzorowana na Biskupinie)[i] oraz park wodny ( zjeżdżalnie, tunele, podwodna droga, wodne windy itd.).[/i][/b] [b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?(albo u nas na freebuild.pl):[i] Na razie nic, ale bardzo chcę to zmienić [/i][/b] [b]Jakiś projekty na temat minecrafta poza minecraftem?(youtube itd):[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][i]Polecam minecrafta znajomym.[/i][/font][/color][/b] [b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na server? :[/b][i][b]Od 2 do 3 godzin, w weekendy [/b][/i][b][i]więcej. [/i] Ile przesiedziałeś na naszym serverze?: [/b][i][b]Gram od października[/b][/i] [i][b]Myślisz ,że gracze za toba przepadaja? [/b][b]:[/b][/i][i][b]Mam nadzieję, że tak. Staram się być miła i nie[/b][/i][i][b]przeszkadzać innym. Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?: Nigdy[/b][/i] [i][b]Dlaczego właśnie Ty?: Ponieważ lubię pomagać innym i uwielbiam minecrafta![/b] [b]Inne (coś od siebie, o sobie itp.): [/b][b]Gram na skrzypcach i gitarze basowej. Lubię sport, szczególnie jazdę na rolkach i łyżwach. W minecrafta gram prawie rok i będę grać jeszcze bardzo długo [/b][/i] [i][b]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?[/b][/i][i][b]: [/b][/i][i][b]Ponieważ tylko w zgranej grupie jesteśmy w stanie zrobić coś fajnego. Niezgoda i brak zaufania niszczy efekty całej pracy.[/b][/i] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monospacePL 7 Napisano 8 Luty 2012 Jestem [color=#00ff00]za[/color]! Widać że jak najbardziej nadajesz się na kida. Jesteś ogarnięta i miła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olaf1251 6 Napisano 8 Luty 2012 Przykro mi statystyki mówią :[list] [*]Ilość logowań: [b]25[/b] [*]Czas spędzony na serwerze: [b]10h 43m 37s[/b] [*]Średnio dziennie: [b]15m 41s Plus 42 km - mało by znać serwer. Jestem na NIE.[/b] [/list] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Doti97 0 Napisano 8 Luty 2012 Przepraszam, wiem o tym, rzadko się pojawiałam, a jeszcze rzadziej pisałam na forum lecz jeśli pomimo tego zechcecie dać mi szansę, obiecuję wchodzić na server codziennie i wywiązywać się z wszystkich obowiązków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olaf1251 6 Napisano 8 Luty 2012 Okey, ale 15 min to mało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 8 Luty 2012 Wstrzymuje sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chourtence 1 Napisano 8 Luty 2012 Jestem[color=#00ff00] za[/color]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzydal 7 Napisano 9 Luty 2012 http://freebuild.pl/gracze/Doti97/ - Wszystko wyjaśnia na [color=#ff0000]nie[/color]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajtinio 0 Napisano 9 Luty 2012 Kłamstwa nie toleruje [font="'comic sans ms"][size="5"][color="#ff0000"]JESTEM NA NIE![/color][/size][/font] [quote name='Doti97' timestamp='1328719573' post='45724'] [b]Ile przesiedziałeś na naszym serverze?: [/b][i][b]Gram od października[/b][/i] [/quote]\ [color=#333333][font=Arial, sans-serif][size=6][left]Gra od:[/left][/size][/font][/color] [b]28 grudnia 2011 20:12:50[/b][color=#333333][font=Arial, sans-serif][left] (43d 0h)[/left][/font][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mxpatrol 10 Napisano 9 Luty 2012 Jestem na[color="#ff0000"] Nie [/color]​Malo napisane i na dodatek kłamstwo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monospacePL 7 Napisano 9 Luty 2012 To nie jest klamstwo. Ja tez gram od pazdziernika a pisze ze od 4 grudnia. Wiem ze doti grala juz na poprzedniej mapce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzydal 7 Napisano 9 Luty 2012 Statystyki liczy od nowej mapy(tej). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 9 Luty 2012 Wstrzymuję się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciula12 1 Napisano 9 Luty 2012 jestem za Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chourtence 1 Napisano 10 Luty 2012 Ja w moim podaniu napisałam że gram od końcówki czerwca, a według statystyk nowej mapy gram od 3 grudnia. Brzydal zawsze musisz się czepiać takich szczegółów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach