Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Agata
Nick w grze oraz imię: nick : Agata__PL , imię : Agata
Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: Nie pamiętam, lecz długo :)
Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystać: Wiele ich znam. Tworzenie działki,cuboida,dodawanie do działki,usuwanie z działki,dawanie ban'a, usuwanie ban'a,teleport,zmiana czasu,dawanie itemów,spawnowanie mobów,mut'owanie gracza,kickowanie,odbanowywanie,sterowanie pogodą,uleczanie gracza,itp. , itd. :)
Moje wcześniejsze doświadczenie: Byłam moderatorem na jednym z serwerów,chwalono mnie. Budowałam areny PvP, spawny, itp.
Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze: W ciągu tygodnia na serwer wejdę po 16.00 (po szkole). W weekend'y mogę przesiadywać dosyć długo , ok .5-8 godzin.
Coś o mnie: Mam na imię Agata. Uwielbiam grać w różnorakie gry. Interesuję się muzyką,historią. Kocham zwierzęta. :) Lubię język angielski i to właśnie z tym językiem chciałabym wiązać moja przyszłość. Zawsze przykładam się do tego, co robię. Staram się wysłuchać i pomóc , jeśli mogę. Jestem wrażliwa, znajomi mówią o mnie jako dusza towarzystwa. :) Nie wiem co mam jeszcze dodać. Jestem po prostu sobą. :) Sądzę , że taka "damska ręka" przyda się na każdym serwerze. :)
Dodatkowe umiejętności: Potrafię grać na gitarze. Kiedyś naprawiłam komputer kuzyna :yum: Nawet dobrze mówię po angielsku. Umiem wiązać krawat :crazy: Potrafię ugotować niektóre potrawy. Znam wiele piosenek na pamięć. Umiem jeździć na nartach,łyżwach,rolkach.
Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3: Tak
Posiadam mikrofon i wiem jak go używać: Tak
Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychiczną: Tak
Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerze: Dodałabym wiele różnych eventów (wszyscy je uwielbiają :) ) , mob-arenę, survival games. Dodałabym również możliwość grania na mapie survival, tzn. nie resetowałaby się ona,gracze mogliby tam walczyć o przetrwanie bez działki. :) Uważam również, że możliwość grania na koncie nonpremium byłaby bardziej korzystniejsza, ponieważ jak wiadomo użytkowników nieoryginalnych kont minecraft jest więcej.
-
Przez zuzia3498
Nick w grze oraz imię: zuzia3498 (Imię Zuzia)
Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: Od 1 edycji
Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystać: World Guard , World Edit , Ban , Kick , i typowe komendy moderatorskie
Moje wcześniejsze doświadczenie: Gold 2x w Pl,Modx2 ,
Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze: 3 godz w dni kiedy chodzę do szkoły 4-5 godzin w dni wolne.
Coś o mnie:Hm jestem zwykłą 14-latką lubię czytać książki obyczajowe, lubię grać na komputerze,śpiewać,tańczyć D:
Dodatkowe umiejętności: Muzyka
Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3: Tak
Posiadam mikrofon i wiem jak go używać: Tak
Jestem karany w sieci minecraft.pl: Tak
Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychiczną: Tak
Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerze:Nic ponieważ serwer jest wspaniały.< 3
Pozdrawiam<3
-
Przez Mikelen1111
Nick w grze oraz imię: Nick: Mikelen1111, imię Mikołaj
Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: Gram od grudnia 2012
Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystać: podstawowe typu money, pay, msg, WG, dawanie banów/kicków/ warnów, ale szybko się uczę i spisuję sobie na kartce
Moje wcześniejsze doświadczenie: Tylko gracz.
Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze: w tydzień 3+ w weekend 4+.
Coś o mnie: Jestem kulturalnym zwykłym nastolatkiem, nie robię częstych błędów ortograficznych, lubię pomagać innym graczom.
Dodatkowe umiejętności: Szybko czytam, lubię majsterkować.
Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3: Już tak :)
Posiadam mikrofon i wiem jak go używać:Tak
Jestem karany w sieci minecraft.pl: Nie
Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychiczną: Jestem zdrowy na umyśle.
Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerze: Chciałbym np. żeby niektórzy gracze nie robili rażących błędów ortograficznych.
-