Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
jarton

Podanie jarton87

Rekomendowane odpowiedzi

jarton    25
[b]Imię:[/b] Jarek
[b]Wiek (koło 15 wymagany):[/b] 25
[b]Doświadczenie (pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?): brak doświadczenia, ale szybko się uczę [/b]
[b]Projekty (miło jakbyś dał screeny i ich opis):[/b] brak
[b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?(albo u nas na freebuild.pl):prowadzę firmę AmFood& Staff Co.[/b]
[b]Jakiś projekty na temat minecrafta poza minecraftem?(youtube itp)[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][i]:brak[/i][/font][/color]
[b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na server? :ok 2 godzin dziennie, w weekedny siedzę nad grą dłużej
Ile przesiedziałeś na naszym serverze?: na srewerze[/b] gram od lipca 2011
[i][b]Myślisz ,że gracze za toba przepadaja? : mam nadzieję, że tak jestem raczej neutralny
Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?: nie[/b][/i], zawsze przestrzegam regulaminu
[i][b]Dlaczego właśnie Ty?: to zawsze jest ocena subiektywna, dltego pozostawiam ją administracji, jednak myślę, że mógłbym być pomocny, jestem osobą bezkonfliktową, dlatego też myślę, że współpraca ze mną byłaby bezproblemowa. [/b]
[b]Inne (coś od siebie, o sobie itp.): Przepraszam, ale nie potrafie "lać wody[/b]" a pisze poprostu wprost, dlatego niektórzy moga uważać, że napisałem za mało.

[b]Dalaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: proste, ekipa musi sie trzymac się r[/b][/i]azem by wszystko działało poprawnie, jak w ekipie są waśnie to dochodzi do rozłamu i niechęci do serwera pozostałych graczy. Poprzez ścisłą współprace i zaufaie buduje się równiez pozytywną atmosferę, która z czasem udziela się innym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
maciula12    1
[color="#00ff00"]TAK, TAK, [/color][size="4"][color="#00ff00"]TAK, [/color][/size][size="5"][color="#00ff00"]TAK[/color][/size][color="#00ff00"][size=7], TAK[/size][/color][size="7"][color="#00ff00"], TAK.[/color][/size][color=#00FF00][size=4]W telegraficznym skrócie jestem ZA[/size][/color][color="#000000"][size=3] [/size][/color]
[color=#000000][size=3](Chociaż mógłbyś nieco więcej dopisać :])[/size][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Whiskas132   
Gość Whiskas132
Na tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kerorro    13
Patrze z przymrużeniem oka, bo masz goda na /warp wojna, więc nie zawsze przestrzegasz regulaminu :/ Neutralny jestem, zmieni się to nie długo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarton    25
[quote name='Kerorro' timestamp='1328718272' post='45708']
Patrze z przymrużeniem oka, bo masz goda na /warp wojna, więc nie zawsze przestrzegasz regulaminu :/ Neutralny jestem, zmieni się to nie długo :D
[/quote]

Bardzo mi przykro, ale nie mam golda w odróżnieniu od CIebie, dlatego nie mogę korzysta z goda a dodatkowo nie uznaję /warp wojna, dlatego nie mogłeś mnie tam widziec:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
jarton :D

Jedno słowo [color=#008000][size=8]TAK![/size][/color]
Nie przejmuj się wypowiedziami graczy ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
toad22    4
[font=tahoma,geneva,sans-serif]Dowiedziałam się, że gracze mogą tylko wystawiać swoje opinie no więc ja wystawię swoją: Wydajesz się być osobą miłą, masz sporo lat (chodziło mi o to że nie jesteś dzieciakiem) i wydajesz się być też bardzo pomocny. [/font]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...