Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Lordzik51

Podanie

Rekomendowane odpowiedzi

Lordzik51    0
Nick w grze : Lordzik51

Imię: Konrad

Doświadczenie : Sądzę że duże na pluginach sam miałem kilka serwerów bukkit czy nawet kilkanaście i 2 z bukkitem mam, obecnie. Oraz umiem posługiwać się World Edit dość dużo i umiem dawać cuboidy.

Projekt : Posąg skinu Jacka Sparrowa w minecraft. Opis : to trochę przerobiony Jack Sparrow(Johny Depp), lubię go i jest uważany za niezastąpionym Jackiem Sparrowem z Piratów z Karaibów. Oto przerobiony posąg skinu :
[img]http://forum.minecraft.pl/uploads/gallery/album_16/tn_gallery_10577_16_461709.png[/img]
Przepraszam że takie małe :(
Dla minecraft.pl zrobiłem : to podanie żeby zwiększyć wsparcie dla ekipy, o ile mnie zaakceptujecie to wtedy będę mógł wam bardziej pomóc.

Jakie projekty poza minecraftem? : Mam konto na youtube ale filmików jeszcze nie ale myślę że będę robił filmiki, i już trochę bardziej uładniłem moje konto na YT.

Ile jesteś w stanie przesiedzieć na servie ? : 2 godziny lub mniej i więcej :D.

Ile przesiedziałeś na servie ? : Dość długo jakieś kilka(naście) miesięcy a dziennie ponad 2 godziny lub i mniej lub dokładnie tyle :D.

Czy myślisz ,że gracze za tobą przepadają ? : Nie bardzo, raczej nie chociaż niektórzy mogą przepadać :D.

Czy miałeś jakiegoś bana lub karę ? : Tak, max. 3 bany i max. 5 kicków i 1 Jail :(.

Dlaczego własnie ty ? : Dlaczego ja ? Dlatego że bardzo chciałem być kidmodem a właściwie modem lub adminem na tym servie bo, server mi się bardzo podoba :D .

Inne (coś od siebie itp. ) : A więc, bardzo was proszę żebyście mnie zaakceptowali jeśli nie to niestety muszę się postarzeć trochę :( a jeśli tak to bardzo wam dziękuję :D

[i][b][font="helvetica, arial, sans-serif"]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:[/font][font="arial, helvetica, sans-serif"] [/font][/b][/i] Dlatego że trzeba dbać o serwer i zaufać swoim pomocnikom żeby jeszcze lepiej dbać o serwer

Dziękuję. Pozdrawiam. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
olaf1251    6
Niektóre zdania brzydko ułożone + wiek = Nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Julka151    1
Ja również jestem na nie .
Dlaczego ?[list]
[*]Wiek
[*]Bany itp.
[/list]
I to chyba tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Glaco    1
Ja generalnie staram sie byc mily ale niestety juz nie patrzac na wiek tylko na same logiczne zdania - jest ich bardzo niewiele - dlatego daje NIE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
[quote name='Lordzik51' timestamp='1328613407' post='44968']
Doświadczenie : Sądzę że duże na pluginach sam miałem kilka serwerów bukkit czy nawet kilkanaście i 2 z bukkitem mam, obecnie. Oraz umiem posługiwać się World Edit dość dużo i umiem dawać cuboidy.

Projekt : Posąg skinu Jacka Sparrowa w minecraft. Opis : to trochę przerobiony Jack Sparrow(Johny Depp), lubię go i jest uważany za niezastąpionym Jackiem Sparrowem z Piratów z Karaibów. Oto przerobiony posąg skinu :
[img]http://forum.minecraft.pl/uploads/gallery/album_16/tn_gallery_10577_16_461709.png[/img]
Przepraszam że takie małe :(
Dla minecraft.pl zrobiłem : to podanie żeby zwiększyć wsparcie dla ekipy, o ile mnie zaakceptujecie to wtedy będę mógł wam bardziej pomóc.

Jakie projekty poza minecraftem? : Mam konto na youtube ale filmików jeszcze nie ale myślę że będę robił filmiki, i już trochę bardziej uładniłem moje konto na YT.

Czy myślisz ,że gracze za tobą przepadają ? : Nie bardzo, raczej nie chociaż niektórzy mogą przepadać :D.

Dlaczego własnie ty ? : Dlaczego ja ? Dlatego że bardzo chciałem być kidmodem a właściwie modem lub adminem na tym servie bo, server mi się bardzo podoba :D .

Inne (coś od siebie itp. ) : A więc, bardzo was proszę żebyście mnie zaakceptowali jeśli nie to niestety muszę się postarzeć trochę :( a jeśli tak to bardzo wam dziękuję :D

[i][b][font=helvetica, arial, sans-serif]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:[/font][font=arial, helvetica, sans-serif] [/font][/b][/i] Dlatego że trzeba dbać o serwer i zaufać swoim pomocnikom żeby jeszcze lepiej dbać o serwer

[/quote]
W cytacie zawarłem zdania które są niepoprawne, w których są głupie zwroty, słowa, w których po prostu coś jest nie tak. To co uważałem za poprawne usunąłem. A teraz zobacz co zostało. Dużo trochę tego, nie?
No i twój wiek... wiesz no, gdybyś umiał lepiej trochę układać zdania, logiczniej, i żeby były dłuższe, to może tak... ale [color=#ff0000]nie[/color] ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
toad22    4
No... właściwie to nie. Szczególnie ze względu na bany itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154
jestem [color=#a9a9a9]neutralny [/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 lat... to za mało by zostać kidmodem, jednak mam nadzieję ze uda cie się kiedy będziesz starszy... :)
Jestem na... ...[color=#ff0000]nie[/color]... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chourtence    1
Nie lubię oceniać innych patrząc na ich wiek, ale jednak 10 lat to za mało.
Jestem na [color=#ff0000]nie[/color].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez MrKisielus
      Imię: Hubert

O sobie: Chodzę do 5 klasy, moje oceny to głównie pięć i cztery.
      Moimi ulubionymi przedmiotami są:
      Informatyka, oraz W-F. Nie mieszkam w mieście. Mieszkam w małej wsi która zwie się Stawki. 
      Nie mieszkam w mieście. Mieszkam w małej wsi która zwie się Stawki, jednak nie oznacza to, że nie mam dostępu do internetu! Skądże!
      Grę w Minecrafta rozpocząłem około 2010, lecz nie pamiętam dokładnie.
      Wiem, że zacząłem od wersji 1.7 Beta. Nie dawno zacząlem grać w
      Pelną wersję Minecraft PE, Dotychczas Byla to tylko wersja DEMO.

Przykladowy artykul : Launchery Do minecraft.

Na pewno większość z was miala, lub ma taki problem, że nie wie jaki Launcher wybrać!
      Ja wam w tym pomogę! Więcej w rozwinięciu.  :)  

Otóż, a więc który to launcher ? Najpierw Chcialbym wam przedstawić wam tabelkę prezentującą prędkość pobieranie danych launcherów :
        Nazwa Czas Oryginalny launcher 15 sekund Keinett 15 sekund Minecraft by Zyczu 33 sekundy Launcher SetCraft.net 3,5 sekundy  
      Więc widzimy, launcher Setcraft.net pobiera się najprędzej. :)
      A Oryginal na samym końcu :/ spodziewalem się że będzie na 1 miejscu.
        Teraz opowiem wam troszkę o Launcherze SetCraft i dlaczego warto go wybrać.
      Launcher SetCraft.net jest lekki, szybki i przede wszystkim prosty w obsłudze. Obsługuje wszystkie najpopularniejsze wersje od 1.5.2 w górę. Można grać na premium. Zautomatyzowane aktualizacje jeszcze bardziej ułatwią użytkowanie,jednak launcher ten ma też swoje wady, Nie można grać na wersjach np 1.4.6 i niżej.
      Mam nadzieję że pomoglem, Żegnam.  :) 

Znajomość angielskiego : 7/10 

Przepraszam za drobne bledy w pisaniu.

• Przez Avivion
      Mineorama 2014 - czyli oszukany konwent!
      W dniach 12-13 lipca w Nowym Jorku miał się odbyć zlot fanów Minecraft ,będący zabójczo podobny do Mineconu.
      Mineorama miała dużą kampanie reklamową przez co na bilety wydane zostało ponad 500 000 dolarów (150 dolarów za bilet)
      Kilka dni przed konwentem organizatorzy napisali ,że z powodu różnych problemów data zostanie zmieniona.
      2-3 dni później cały konwent został odwołany ,a twórcy zniknęli wraz z pieniędzmi.
      Cała sprawa została zgłoszona ,a ludzie ,którzy zapłacili zniecierpliwieni czekają na pieniądze.

Bardzo proszę o wyrozumiałość ,ponieważ więcej informacji nie mogłem znaleźć :(
  • Dodaj nową pozycję...