Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
okonmateo

Skarga na jarekin

Rekomendowane odpowiedzi

okonmateo    0
1. Nick osoby ktÓra składa skargę.- okonmateo
2. Nick osoby ktÓra zostaje oskarżona - jarekin
3. Nicki osÓb ktÓre są "dowodem", i mogą uczestniczyć w dyskusji.- kamyk4000
4. Opis wydarzenia wraz ze screenami. -
OtÓż dzisiaj gracz jarekin bił z godem na /warp wojna .
[url="http://imageshack.us/photo/my-images/515/20120207115534.png/"]http://imageshack.us/photo/my-images/515/20120207115534.png/[/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11
Za mało dowodów. W takich sytuacjach najlepiej jest nagrywać film.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154
otwieram

michiz
widać że ma goda
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]okonmateo "zatrząsł" się ekran czyli dostał obrażenia a [/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]jarekina nie odrzuciło i nie jest "czerwony" (nie wiem jak to nazwać)[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11
Tego niestety dokładnie nie widać :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
Wg. mnie doskonale widać że ma Goda! Iskierki lecą, a jarekin nie zrobił się czerwony ani nie odleciał! Po iskierkach można wywnioskować że okonmateo wychwycił moment w którym uderza jarekina! Jestem za banem dla niego!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jarek W    1
[quote name='Bartios' timestamp='1328688760' post='45530']
Wg. mnie doskonale widać że ma Goda! Iskierki lecą, a jarekin nie zrobił się czerwony ani nie odleciał! Po iskierkach można wywnioskować że okonmateo wychwycił moment w którym uderza jarekina! Jestem za banem dla niego!
[/quote]A mozliwe bylo ze czerwony bylem o setne sekundy pozniej. iskierki moga byc troche przed uderzeniem . mysle ze odpowiedni dowod w\mojej winy bylby lepszy gdybys zrobil film

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
toad22    4
jarekin zwykle próbuję cie bronić bo jesteś porządnym graczem. Jednak teraz muszę się zgodzić z bartiosem/przeclawem99. To widać ,że uderzyłeś okonmatea i leciały iskry a jak on ciebie bił nie działało. Dla mnie ten dowód wystarczy bo od razu widać było ,że miałeś goda. Ale to prawda, lepiej by było gdyby okonmateo nagrał film.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
toad22    4
Dla mnie trudno. Okonmateo jeśli nie mogłeś nie musiałeś nagrać zdjęcie (przynajmniej mi) wszystko wskazało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kurakowski    0
[size=4][font=comic sans ms,cursive]Na screenie mało widać. Możliwe że zaatakowałeś obrażenia były ale na screen nie uchwyciłeś. Wg. mnie Jarekin jest "czysty". (Mało dowodów)[/font][/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...