Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Monualen

Podanie - Monualen

Rekomendowane odpowiedzi

Monualen    108
[b]Nick w grze: Monualen[/b]
[b]Imię: Michał[/b]
[b]Wiek (koło 15 wymagany): 13 lat[/b]
[b]Doświadczenie (pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?): Mój serwer głównie i na dawnych serwach duuuużo op[/b]
[b]Projekty (miło jakbyś dał screeny i ich opis):[/b][url="http://imageshack.us/photo/my-images/33/20120112205731.png/"]http://imageshack.us...0112205731.png/[/url]

Jest to forteca Bastionowa (jak to określił Elros). Jest pusta w środku, ponieważ jakby miała iść na główną, i miało by być coś innego (w tym środku) to bym tego nie usuwał.
[b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?(albo u nas na freebuild.pl): Hmm... nie wiem... dosyć często odpowiadam graczą na pytania...[/b]
[b]Jakiś projekty na temat minecrafta poza minecraftem?(youtube itp)[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][i]: Mam konto ale mam kiepskie filmiki. Słaby kamerzysta...[/i][/font][/color]
[b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na server? : Ok. 3-5 godz. w wolny czas dłużej.
Ile przesiedziałeś na naszym serverze?: Ło... dużo. Około (podlicza) (około) 10 dni. W sensie byłem na serwerze. Ogólnie serwer znam i na nim gram od 4 miesięcy myśle.[/b]
[i][b]Myślisz ,że gracze za toba przepadaja? : Nie wiem... nie którzy mnie lubią, nie którzy po prostu tak jakby był nowym graczem, w sensie mnie nie znają, czyli nie piszemy do siebie itp.
Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?: Ban za "oszustwo konkursie" ( God ) To już się więcej nie powtórzy[/b][/i]
[i][b]Dlaczego właśnie Ty?: Cóż jestem, młody, a pewnie to wam nie zapasuje. Lecz znam się na pluginach, tak w miarę :) Nie wiem, ale uważam że jestem lubiany na tym serwerze. To jest moje zdanie.[/b]
[b]Inne (coś od siebie, o sobie itp.): Cóż, jestem młody, pewnie mnie odrzucicie bo jestem za młody aż, ale jeśli chodzi o WorldEdit WorldGuard to się trochę znam. Najważniejsze rzeczy typu /region addmember /region define /region claim itp umiem. LWC umiem się obsługiwać. Jeśli jeszcze jakichś pluginów wymagacie, piszcie.[/b]

[b]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: Cóż, zaufanie dlatego, bo może się okazać, że ktoś wykorzysta władzę, i zniszczy serwer. Współpraca po to, żeby nie było kłótni typu: ja tego nie zrobie! sam rób! to nie moja robota! Pomagamy sobie nawzajem, nie psujemy, staramy się nie krytykować innych budowli (choć to już nie w temacie). Budujemy razem, pomagamy w budowie, pomagamy w komendach bądź w pluginach. Staramy się pomagać sobie, jeżeli to możliwe.[/b][/i]

[center]Wymagane jest posiadanie TS3 i mikrofonu, inaczej od razu wypadacie z "gry".[/center]

[center][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Mam ts, i laptopa więc raczej nie wypadam.[/font][/color][/center]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108
[quote name='olaf1251' timestamp='1328563865' post='44862']
Na ten czas jestem na nie, pierwszy raz słyszę o tym nicku
PS. Masz mikrofon ?!
[/quote]

tak mam :P w laptopie są wbudowane

Dziwne że pierwszy raz. Często udzielam się na czacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Jestem na [size=6][color=#006400]TAK[/color][/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Brzydal    7
Wielkie zielone jak green [color=#00ff00]tak[/color]!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154
Tłuste [color=#006400][b][font=comic sans ms,cursive][size=8]TAK[/size][/font][/b][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind
[quote name='Brzydal' timestamp='1328565135' post='44869']
Wielkie zielone jak green [color=#00ff00]tak[/color]!
[/quote]

Bielkie brzydkie jak brzydal TAAAK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
gumji    46
[color=#00ff00]MONU JEST SUPER GOSCIU:D TAK TAK TAK:D ogarniety i zabawny:) i ma brata naloga:P[/color]

- - -

ja zaglosuje za Wojtas07 :P ktory nigdy nie byl na FB... i ma 7 lat... i jestej maluuutki i tez chce tak:) chociaz nie wie co to kidmod:P

[color=#008000]Używaj opcji Edytuj zamiast pisać kilka postów jeden pod drugim [AdF][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PbXtreme    0
[font=times new roman,times,serif][size=6]Szlacheckie [/size][/font][color=#008000][b][size=6][font=courier new,courier,monospace]Tak[/font][/size][/b][/color][color=#FF0000][size=7][font=tahoma,geneva,sans-serif]![/font][/size][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość slawus   
Gość slawus
na tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner
[size=5][b][color=#00ff00]TAK! [/color][/b][/size][color=#000000]-To moja odpowiedź :)[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...