Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Bartios

Podanie przeclaw99

Rekomendowane odpowiedzi

Bartios    20
[b]Nick w grze: [font=arial,helvetica,sans-serif]przeclaw99[/font][/b]
[b]Imię: Bartek[/b]
[b]Wiek (koło 15 wymagany): 13 z kawałkiem :)[/b]
[b]Doświadczenie (pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?): Razem z kolegą miałem serwer gdzie było wgrane kilka pluginów, nic poza tym[/b]
[b]Projekty (miło jakbyś dał screeny i ich opis): ---[/b]
[b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?(albo u nas na freebuild.pl): Kilka osób z mojej klasy właśnie dzięki mnie zaczęło grać w Minecrafta i zadomowiła się na FB :) Pomogłem też kilku graczom zacząć grę i wyjaśniłem im jak zdobyć działkę, gdzie wydobywac surowce itp. :)[/b]
[b]Jakiś projekty na temat minecrafta poza minecraftem?(youtube itp)[i]: Aktualnie nagrywam z kolegami Let's Play :)[/i][/b]
[b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na server? : W dni powszednie tak 2-3 h ale w weekendy dobre kilka godzin
Ile przesiedziałeś na naszym serverze?: Zacząłem grać pod koniec września :)[/b]
[i][b]Myślisz ,że gracze za toba przepadaja? : Myślę że tak, gram tu długo i poznałem wiele osób, z niektórymi podjąłem większą lub mniejszą współpracę i myślę że większość graczy ma do mnie pozytywne nastawienie :)
Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?: Miesiąc temu miałem bana na 3 dni, nic poza tym[/b][/i]
[i][b]Dlaczego właśnie Ty?: Ponieważ często jestem na serwerze, nie raz gdy nie było moderacji pomagałem nowym graczom, lubię pomagać i pracować w grupie :) [/b]
[b]Inne (coś od siebie, o sobie itp.): Mam na imię Bartek, mam 13 lat. Lubię grac w piłkę nożną, chodzę też na zajęcia (Pogoń Szczecin ^^). Interesują mnie dobre książki, najbardziej lubię serię Ulysses Moore. Lubię też język polski i historię :) No i oczywiście interesuje się grami ;) Gram przede wszystkim w Minecrafta, Batmana Arkham City i serię Assasin Creed's Lubie także jeździć na rowererze ^_^[/b]

[b]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: Ponieważ tylko gdy ma się do siebie zaufanie i umie się ze sobą współpracować, serwer może się rozwijać, mogą być podjęte kroki w jego rozwoju i gdy gracz ma do wyboru pograć w Skyrima i Minecrafta to wybiera Minecrafta, rozmowę na TS-ie i pomoc graczom :)[/b][/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
olaf1251    6
Trochę mało 1-2 godzin..

Wstrzymuje głos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
[quote name='olaf1251' timestamp='1328532126' post='44503']
Trochę mało 1-2 godzin..

Wstrzymuje głos
[/quote] Nie jest to powalająca liczba, ale największą moją zaletą jest regularność, gram tu od kilku miesięcy i ani razu nie miałem przerwy dłuższej niż 3 dni :) Poza tym tym zawsze dobrze wykorzystuje czas spędzany na serwerze, czasami wpadam na godzinkę i udaję mi się zrobić dużo rzeczy :) Ale szanuję twoją decyzję ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zwiecho    1
Ja osobiście jestem [color=#00ff00]za[/color]. Przeclaw to mila i pomocna osoba :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0
[b]Wiek (koło 15 wymagany): 13 z kawałkiem :) -[/b] bardzo śmieszne na swoim profilu masz 12 lat 1999 23 września

[quote name='Bartios' timestamp='1328537766' post='44574']
Wiem że mnie nie lubisz, nie pierwszy raz krytykujesz mnie czy to na forum czy na serwerze ale nie kłam na mój temat bo datę każdy może zobaczyć sobie.
[/quote]
Tak to popatrz sobie ma mój profil czy tyle mam lat? Jestem na nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
xXkubaXx    0
Ja jestem za ,często gra na serwerze i chętnie pomaga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kexan    9
Ja mam [color=#ffa500]neutralne[/color] zdanie.
Kilka razy mnie trochę zdziwiłeś, musiałbym się zastanowić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
[quote name='Rafcio29_PL' timestamp='1328537408' post='44568']
[b]Wiek (koło 15 wymagany): 13 z kawałkiem :) -[/b] bardzo śmieszne na swoim profilu masz 12 lat 1999 23 września
[/quote] Wiem że mnie nie lubisz, nie pierwszy raz krytykujesz mnie czy to na forum czy na serwerze ale nie kłam na mój temat bo datę każdy może zobaczyć sobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Whiskas132   
Gość Whiskas132
Nie mam zdania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Wstrzymuję się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
Chciałbym tylko napisać, że nauczyłem się już dawać działki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
toad22    4
Tu dużo osób dobrze pisze podania a t jesteś jedną z nich. Jednak ciebie zaliczam do tych którzy napisali podanie bardzo dobre. W dni powszednie rozumiem ,że tak mało bo wiesz nauka itp. Ale w weekendy widuję cię bardzo często, prowadziłam z tobą sklep i nawet nie próbowałeś mi kraść, nie zmieniałeś wyglądu sklepu bez naradzenia, [size=2][size=4]([/size]kiedyś jak miałam z kimś restaurację ciągle zmieniał jej wygląd bez mojej wiedzy[size=4]) [/size][/size]i jesteś w ogóle uczciwym graczem. moja opinia-[color=#008000][font=courier new,courier,monospace][size=6]TAK[/size][/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dzięki, za urzekające podanie ciesze się że to drugie podanie na które mogę postawić [color=#00ff00]TAK[/color]...

Ciesze się tez z tego ze na świecie jest więcej osób interesujących się książkami...

Jednak słowa "[i][b]Lubię też język polski i historię[/b][/i]" nie zachęciły mnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
[quote name='CzarnyPies999' timestamp='1328720758' post='45735']
Dzięki, za urzekające podanie ciesze się że to drugie podanie na które mogę postawić [color=#00ff00]TAK[/color]...

Ciesze się tez z tego ze na świecie jest więcej osób interesujących się książkami...

Jednak słowa "[i][b]Lubię też język polski i historię[/b][/i]" nie zachęciły mnie...
[/quote] Czemu Cie nie zachecily?
PS. Dzieki wszystkim za pozytywne oceny! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chourtence    1
[quote name='Bartios' timestamp='1328531003' post='44498']
[i][b]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: [..] gdy gracz ma do wyboru pograć w Skyrima i Minecrafta to wybiera Minecrafta, rozmowę na TS-ie i pomoc graczom :)[/b][/i]
[/quote]

Co ma współpraca i zaufanie do wyboru pomiędzy Skyrimem, a Minecraftem? o.o

[color=#a9a9a9]Pozostaję neutralna.[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez adupl21
      Witam, szukam grupy 3-4 do tworzenia serwera typu survival/freebuild. Na początek myślę o 30-50 slotach, jeśli uda się rozwinąć serwer oczywiście będziemy powiększać liczbę slotów. Dodam że posiadałem jakieś 2 lata temu kilka serwerów cieszących się dosyć dużą popularnością, niedawno wróciłem do Minecraft'a dlatego muszę sobie cześć rzeczy przypomnieć. Chętni pisać pw

Wymagania: 
      najlepiej 15+
      discord
      sprawne mikro
      znajomość pluginów itp
    • Przez adupl21
      Witam, poszukuje ok.10 osób na nowo stworzony przeze mnie serwer survival typu dobrze znana Kwadratowa Masakra czy dalej aktualna Ferajna. Szukam w miarę ogarniętych osób najlepiej 14+ z discordem. Chętni pisać priv
    • Przez Ciastekkk_PL
      Zapraszamy wszystkich na rekrutacje do serwera teamspeak'a PSG!
      [Polska Społeczność Graczy]

IP: PSGPL.myts.pw

Prowadzimy rekrutacje na rangi:
      -Opiekun,
      -Moderator,
      -Helper

1.Aby podejść do rekrutacji należy: -Mieć skończone 13 lat, -Posiadać znajomość obsługi teamspeak, -Znać regulamin Administracji jaki i rangi do której rekrutacja,oraz regulamin serwera, -Zgłosić rekrutacje komentarzu oraz stawić się w wyznaczonym terminie na kanale.                                                                                                                                                                                                                       Zapraszamy!
    • Przez Banka2YT
      Rekru do Gildi [SLOW] (Despacito)

Siemaneczko gramy na serwerze Lecraft.pl (1.11  pvp 1.8)

Oczekujemy:
      Wiek +17 ( narazie jest nas 5 wiek 17-20)
      Pvp - 7/10
      Umiejetnosc pajaczków/waterskill/
      sprawne mikro 
      Ts3
      Granie w godzinach 15-18 ( wtedy jest TNT ON - przebijanie cubów ), + innych godzinkach 

Szukamy 3/4 osob do gry ; )

Jezeli spelniasz te wymagania zapraszam na ts:

ts-pl.net kanal 60 podkanal rekru ON 

Do zobaczenia 
    • Przez AnyOnePL
      Nazwa i opis projektu/serwera: Craftarea.pl - serwery z ogromnym potencjałem. Głównie serwer hardcore.
      Oczekuję: Profesjonalizmu, zaangażowania i powagi.
      Oferuję: Stanowiska na serwerze. Miłą atmosferę i zaufanie. Forum i serwery głosowe. Poszukujemy budowniczych i moderatorów! Przyda się też technik!
      Kontakt: gogleanimator.craftarea@gmail.com

Napisz, bo warto! Nie pożałujesz!

• Dodaj nową pozycję...