-
Podobna zawartość
-
Przez adupl21
Witam, szukam grupy 3-4 do tworzenia serwera typu survival/freebuild. Na początek myślę o 30-50 slotach, jeśli uda się rozwinąć serwer oczywiście będziemy powiększać liczbę slotów. Dodam że posiadałem jakieś 2 lata temu kilka serwerów cieszących się dosyć dużą popularnością, niedawno wróciłem do Minecraft'a dlatego muszę sobie cześć rzeczy przypomnieć. Chętni pisać pw
Wymagania:
najlepiej 15+
discord
sprawne mikro
znajomość pluginów itp
-
Przez adupl21
Witam, poszukuje ok.10 osób na nowo stworzony przeze mnie serwer survival typu dobrze znana Kwadratowa Masakra czy dalej aktualna Ferajna. Szukam w miarę ogarniętych osób najlepiej 14+ z discordem. Chętni pisać priv
-
Przez Ciastekkk_PL
Zapraszamy wszystkich na rekrutacje do serwera teamspeak'a PSG!
[Polska Społeczność Graczy]
IP: PSGPL.myts.pw
Prowadzimy rekrutacje na rangi:
-Opiekun,
-Moderator,
-Helper
1.Aby podejść do rekrutacji należy: -Mieć skończone 13 lat, -Posiadać znajomość obsługi teamspeak, -Znać regulamin Administracji jaki i rangi do której rekrutacja,oraz regulamin serwera, -Zgłosić rekrutacje komentarzu oraz stawić się w wyznaczonym terminie na kanale. Zapraszamy! -
Przez Banka2YT
Rekru do Gildi [SLOW] (Despacito)
Siemaneczko gramy na serwerze Lecraft.pl (1.11 pvp 1.8)
Oczekujemy:
Wiek +17 ( narazie jest nas 5 wiek 17-20)
Pvp - 7/10
Umiejetnosc pajaczków/waterskill/
sprawne mikro
Ts3
Granie w godzinach 15-18 ( wtedy jest TNT ON - przebijanie cubów ), + innych godzinkach
Szukamy 3/4 osob do gry ; )
Jezeli spelniasz te wymagania zapraszam na ts:
ts-pl.net kanal 60 podkanal rekru ON
Do zobaczenia
-
Przez AnyOnePL
Nazwa i opis projektu/serwera: Craftarea.pl - serwery z ogromnym potencjałem. Głównie serwer hardcore.
Oczekuję: Profesjonalizmu, zaangażowania i powagi.
Oferuję: Stanowiska na serwerze. Miłą atmosferę i zaufanie. Forum i serwery głosowe. Poszukujemy budowniczych i moderatorów! Przyda się też technik!
Kontakt: gogleanimator.craftarea@gmail.com
Napisz, bo warto! Nie pożałujesz!
-