Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Kurakowski

Podanie Kurakowski

Rekomendowane odpowiedzi

Kurakowski    0
[font=tahoma,geneva,sans-serif][b]Nick w grze: Kurakowski[/b]
[b]Imię: Rafał[/b]
[b]Wiek (koło 15 wymagany): 15/16 (w tym roku 16)[/b]
[b]Doświadczenie (pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?): Tak. Mam własny serwer oraz jestem Adminem na serwerze Jarekina. Jestem obeznany z pluginami. Działki zakładać potrafie, lecz w tej dziedzinie zaawansowany nie jestem (jeśli coś nie idzie da się poprosić o pomoc).[/b]
[b]Projekty (miło jakbyś dał screeny i ich opis):Narazie nie mam projektów ale to się da zmienić.[/b]
[b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?(albo u nas na freebuild.pl): Dostarczam towary do firm. Udzielam się (też co do firm i innych) na forum. I staram się upraszczać Administracji życie ^_^[b] .[/b][/b]
[b]Jakiś projekty na temat minecrafta poza minecraftem?(youtube itp)[i]: Nie. Niestety niezbyt...[/i][/b]
[b][color=#282828]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na server? : Ze względu na to że jeszcze uczęszczam do szkoły nie mogę podać dokładnie ale np. w weekendy i czas wolny mogę być od ok 7-11 a potem jeszcze wieczorem. W tygodniu... Gdy tylko się da.[/color]
[color=#282828]Ile przesiedziałeś na naszym serverze?: 11 grudzień. (wersja 1.0.0) I chyba przesiedzę tu jeszcze długo ;)[/color][/b]
[i][b]Myślisz ,że gracze za toba przepadaja? : Hmmm... Nie mam pojęcia. Z niektórymi jednak "trzymam się mocno".
Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?: Bana nie miałem ale jeden raz zostałem upomniany (od razu się poprawiłem oczywiście).[/b][/i]
[i][b][color=#282828]Dlaczego właśnie Ty?: Dbam o serwer. Z chęcią spełnię życzenia graczy (z głową oczywiście!). Mógłbym ułatwić prace serwera.[/color][/b]
[b][color=#282828]Inne (coś od siebie, o sobie itp.): Interesuje się informatyką i muzyką. Mieszkam w trójmieście a dokładniej w Rumi (niedaleko Gdyni). Lubie minecraft, BF, i inne gry. Przepadam także za muzyką metalową, głównie S.O.A.D., Rammstein, Mayhem i Korn.[/color][/b]

[b][color=#282828]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: Dzięki współpracy można po pierwsze zdziałać więcej niż pojedynczo. i po drugie i ostatnie pomoc jest najważniejsza![/color][/b][/i][/font]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Whiskas132   
Gość Whiskas132
Neutral

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11
Rzadko widuje Cię na serwerze (może się mijamy)- nie mam zdania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kurakowski    0
[quote name='michiz' timestamp='1328468453' post='44281']
Rzadko widuje Cię na serwerze (może się mijamy)- nie mam zdania
[/quote] Ja też cię nie widuje. Chyba żeczywiście się mijamy :wacko:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Wstrzymuję się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zajpio    0
niestety rzadko Cię widzę,Kidmod powinien być często online.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kurakowski    0
[quote name='zajpio' timestamp='1328562170' post='44843']
niestety rzadko Cię widzę,Kidmod powinien być często online.
[/quote] Wchodzę często. Może się mijamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
toad22    4
Ja też cię rzadko widzę, ale przecież widzi graczów się rzeczywiście rzadko. Często to się z nimi rozmawia. Ja również z tobą nie rozmawiałam, bo nie miałam okazji się zaprzyjaźnić :wacko:. Ale często widzę jak piszesz do znajomych i do tego twoje podanie.... Mianowicie jestem na [size=6][color=#008000][font=tahoma,geneva,sans-serif]TAK[/font][/color][/size].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jarek W    1
[quote name='Gonzovsky' timestamp='1328735393' post='45871']
Jestem na [b][size=5][color=#ff0000]NIE! [/color][/size][/b]
[/quote] [b][font=comic sans ms,cursive][size=6][color=#00ff00]TAK![/color][/size][/font][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jestem na [color=#00ff00]TAK[/color]...
ale postaraj się mnie nie dedac często... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mxpatrol    10
Jestem Na [color=#ff0000]Nie [/color] 26 minut Srednio [url="http://freebuild.pl/gracze/kurakowski/"]http://freebuild.pl/gracze/kurakowski/[/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Niestety jestem na [color=#FF0000]NIE[/color]
Za mało przebywasz na serwerze :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...