Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Jeremimaurycy

Podanie o kidmoda2 jeremimaurycy

Rekomendowane odpowiedzi

[b]Nick w grze: jeremimaurycy Imię: jeremi[/b]
[b]Wiek (koło 15 wymagany): 12[/b]
[b]Doświadczenie (pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?) Umiem dawać cuboidy i dosyć dobrze obsługiwać WorldEdita .[/b]
[b]Projekty : Na singlu to dosyć dużo buduję , szczególnie na trybie creative . Najwięcej robie pixelartów . Mój największy projekt na singlu to ogromny labirynt (1000x1000)[/b]
[b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?(albo u nas na freebuild.pl):poleciłem serwer wielu osobom i pomagałem innym osobom. [/b][b]Jakiś projekty na temat minecrafta poza minecraftem?(youtube itp):planuje przesyłać filmy na youtube. [/b][b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na server? : 5 godzin :C
Ile przesiedziałeś na naszym serverze?: Pierwszy raz na serwer wszedłem w okolicach 2011r . [/b][i][b]Myślisz ,że gracze za toba przepadaja? : Myślę że tak .
Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?: Niet (może raz kicka )[/b][/i]
[i][b]Dlaczego właśnie Ty?: Ponieważ lubię pomagać graczom , nie jestem wulgarny i ogarniam komendy .[/b]
[b]Inne (coś od siebie, o sobie itp.): Nazywam się Jeremi i mieszkam w Ząbkach . Mam 12 lat i beznadziejny głosD: Lubię zwierzątka . [/b][b]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: Współpraca - wszystko się robi szybciej i sprawniej jak się współpracuje . Zaufanie - bo jak komuś się nie ufa to nie powierzy mu się jakiejś pracy .[/b][/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind
opcja edytuj istnieje na prawde..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
[size=8][color=#ff0000]NIE[/color][/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
maciula12    1
[quote name='Elros' timestamp='1328448199' post='44023']
[size=8][color=#ff0000]NIE[/color][/size]
[/quote]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind
urodziny ^^^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...