Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Jarek W

Podanie jarekin

Rekomendowane odpowiedzi

Jarek W    1
[b]Nick w grze:[font=comic sans ms,cursive] jarekin[/font][/b]
[b]Imię:[font=comic sans ms,cursive]Jarek[/font][/b]
[b]Wiek (koło 15 wymagany):[font=comic sans ms,cursive]14/15 w tym roku 15 Przymknijcie na to oko ,jest duzo osob z wiekiem okolo 14/15 lat. [/font][/b]
[b]Doświadczenie (pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?):[/b][font=comic sans ms,cursive][b]Mam swój własny serwer.Znam większość pluginów. Mialem do czynienia z przydzielaniem dzialek ale niestety mi sie nie udawalo ale licze na pomoc administracji jesli mnie przyjmiecie.[/b][/font]
[b]Projekty (miło jakbyś dał screeny i ich opis):[font=comic sans ms,cursive]Narazie nie mam projektow zadnych ,ale zapewniam ze potrafie bardzo ladne budowle stawiac.[/font][/b]
[b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?(albo u nas na freebuild.pl):[font=comic sans ms,cursive]Pomagam innym graczom i nawiazuje z nimi bardzo dobry kontakt. Jesli zostane KidModem to na pewno sie nie zmieni a nawet wzmocni.[/font][/b]
[b]Jakieś projekty na temat minecrafta poza minecraftem?(youtube itp)[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]:[font=comic sans ms,cursive][b]Nie mam zadnych takich projektow.[/b][/font][/font][/color]
[b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na server? [font=comic sans ms,cursive]:Dziennie gdy nie ma ferii to okolo 2h ale jesli sa ferie lub inne wolne dla mnie okresy to nawet od 7 do 21.(W najlepszym przypadku).Weekendy tak samo od 9 do 18.[/font]
Ile przesiedziałeś na naszym serverze?:[font=comic sans ms,cursive]Gram od 10 grudnia (wersja 1.0.0) i nie zamierzam przestawac![/font][/b]
[i][b]Myślisz ,że gracze za toba przepadaja? :[/b][/i][i][b][i][b]Tak ,mysle ze jesli nawiazuje z nimi dobre kontakty i nie zachowuje sie chamsko wobec innych to mysle ze na tym serwerze duzo osob by mnie poparlo w tej kwestii.[/b][/i]
Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?:[font=comic sans ms,cursive]Zbanowany nie zostalem ani razu. Otrzymywalem kicki jedynie jak spamowalem. A poza tym zadnej innej kary nie ponosilem.[/font][/b][/i]
[i][b]Dlaczego właśnie Ty?:[/b][b][font=comic sans ms,cursive]Dbam o serwer ,moge spelniac zyczenia graczy ,ich zachcianki (do pewnej granicy) i moglbym ulatwic prace serwera znacznie latwiejszym.[/font][/b]
[b]Inne (coś od siebie, o sobie itp.):[font=comic sans ms,cursive]Interesuje sie matematyka i informatyka (do klasy z takim profilem uczeszczam).W wolnych chwilach spedzam czas z kolegami gram w minecrafta lub jestem zajety jakimis sportami.Czesto wchodze na serwery freebuild i creaative (minecraft.pl , aliquam.pl).MIeszkam w trójmieście (Rumia tuz nad gdynia) i czesto wyjezdam na polwysep helski.W przyszlosci mam zamiar zostac informatykiem/programista.[color=#ff0000]Lubie placki i lubie pociagi[/color]. :P[i][b] .Jesli wybierzecie mnie na KidModa to sprawie ze gra na tym serwerze stanie sie bardzo latwa.[/b][/i][/font][/b]

[b]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:[font=comic sans ms,cursive]"Jeden za wszystkich ,wszyscy za jednego" tak powiem ,dzieki wspolpracy mozna "przeniesc gory" ,"zrobic niemozliwe" i najwazniesze pomagac sobie. To jest moja odpowiedz na to pytanie.[/font][/b][/i]

[i][b][font=comic sans ms,cursive]Dziekuje za wysluchanie mnie i licze ze mnie zaakceptujecie.[/font][i][b][font=comic sans ms,cursive] [/font][/b][/i][font=comic sans ms,cursive] :D[/font][/b][/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind
jestem na tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jarek W    1
[quote name='krezus4545' timestamp='1328441217' post='43905']
jarekin proszę powiedz jak npisać podanie
[/quote]"kliknij na przycisk (dodaj nowy temat)"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
jarekin!

[color=#008000]TAK,TAK,TAK[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Relliki98    0
Jestem na [u]tak,[/u] ponieważ czesto mi pomagales kiedy mialem klopot lub wtedy gdy mi czegos brakowalo do zbudowania domu lub innej budowli, poza tym jestes mily równiez dla innych :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kexan    9
Podanie ładne, staranne. Nie mam żadnych zastrzeżeń również co do gracza. Jestem na [color=#006400]TAK[/color][color=#000000].[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Whiskas132   
Gość Whiskas132
Na tak ;)

To co UP. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zwiecho    1
Jestem na [color=#00ff00]tak[/color]. Podanie napisane starannie, często widuję Cię na serwerze, przyjemnie gada się z Tobą na tsie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Oczywiście, że
[color=#00FF00][size=6]Jestem na tak![/size][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Brzydal    7
Chłopak ma poczucie humoru i jest pomocny na [color=#00ff00]tak[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jarek W    1
12 na[size=6][color=#00ff00]TAK [/color][size=4]0 na [color=#ff0000]nie[/color][/size][/size]

[size=4]Oznacza to ze przeszedlem do 2 etapu?[/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
Jestem na [color=#00ff00]TAK :)[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Papiton5    4
Chociaż cię nie znam, ale że twój temat mnie zachęcił to jestem na [color=#00ff00]TAK[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
toad22    4
Zdecydowanie na [color=#00FF00][u][size=6]tak[/size][/u][u]. [/u][/color](Jeśli użytkownicy też mogą głosować). Również często widuję cię na serwerze i nigdy mnie nie oszukałeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
heliot    11
Uczęszczałem tylko na 1 fb, na którym adminem był tylko rabus, czasami zaglądam jeszcze na forum fb. Po przeczytaniu Twojego podania jestem na TAK :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154
a czemu by nie
[color=#008000]Tak[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...