Jarek W 1 Napisano 5 Luty 2012 [b]Nick w grze:[font=comic sans ms,cursive] jarekin[/font][/b] [b]Imię:[font=comic sans ms,cursive]Jarek[/font][/b] [b]Wiek (koło 15 wymagany):[font=comic sans ms,cursive]14/15 w tym roku 15 Przymknijcie na to oko ,jest duzo osob z wiekiem okolo 14/15 lat. [/font][/b] [b]Doświadczenie (pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?):[/b][font=comic sans ms,cursive][b]Mam swój własny serwer.Znam większość pluginów. Mialem do czynienia z przydzielaniem dzialek ale niestety mi sie nie udawalo ale licze na pomoc administracji jesli mnie przyjmiecie.[/b][/font] [b]Projekty (miło jakbyś dał screeny i ich opis):[font=comic sans ms,cursive]Narazie nie mam projektow zadnych ,ale zapewniam ze potrafie bardzo ladne budowle stawiac.[/font][/b] [b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?(albo u nas na freebuild.pl):[font=comic sans ms,cursive]Pomagam innym graczom i nawiazuje z nimi bardzo dobry kontakt. Jesli zostane KidModem to na pewno sie nie zmieni a nawet wzmocni.[/font][/b] [b]Jakieś projekty na temat minecrafta poza minecraftem?(youtube itp)[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]:[font=comic sans ms,cursive][b]Nie mam zadnych takich projektow.[/b][/font][/font][/color] [b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na server? [font=comic sans ms,cursive]:Dziennie gdy nie ma ferii to okolo 2h ale jesli sa ferie lub inne wolne dla mnie okresy to nawet od 7 do 21.(W najlepszym przypadku).Weekendy tak samo od 9 do 18.[/font] Ile przesiedziałeś na naszym serverze?:[font=comic sans ms,cursive]Gram od 10 grudnia (wersja 1.0.0) i nie zamierzam przestawac![/font][/b] [i][b]Myślisz ,że gracze za toba przepadaja? :[/b][/i][i][b][i][b]Tak ,mysle ze jesli nawiazuje z nimi dobre kontakty i nie zachowuje sie chamsko wobec innych to mysle ze na tym serwerze duzo osob by mnie poparlo w tej kwestii.[/b][/i] Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?:[font=comic sans ms,cursive]Zbanowany nie zostalem ani razu. Otrzymywalem kicki jedynie jak spamowalem. A poza tym zadnej innej kary nie ponosilem.[/font][/b][/i] [i][b]Dlaczego właśnie Ty?:[/b][b][font=comic sans ms,cursive]Dbam o serwer ,moge spelniac zyczenia graczy ,ich zachcianki (do pewnej granicy) i moglbym ulatwic prace serwera znacznie latwiejszym.[/font][/b] [b]Inne (coś od siebie, o sobie itp.):[font=comic sans ms,cursive]Interesuje sie matematyka i informatyka (do klasy z takim profilem uczeszczam).W wolnych chwilach spedzam czas z kolegami gram w minecrafta lub jestem zajety jakimis sportami.Czesto wchodze na serwery freebuild i creaative (minecraft.pl , aliquam.pl).MIeszkam w trójmieście (Rumia tuz nad gdynia) i czesto wyjezdam na polwysep helski.W przyszlosci mam zamiar zostac informatykiem/programista.[color=#ff0000]Lubie placki i lubie pociagi[/color]. [i][b] .Jesli wybierzecie mnie na KidModa to sprawie ze gra na tym serwerze stanie sie bardzo latwa.[/b][/i][/font][/b] [b]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:[font=comic sans ms,cursive]"Jeden za wszystkich ,wszyscy za jednego" tak powiem ,dzieki wspolpracy mozna "przeniesc gory" ,"zrobic niemozliwe" i najwazniesze pomagac sobie. To jest moja odpowiedz na to pytanie.[/font][/b][/i] [i][b][font=comic sans ms,cursive]Dziekuje za wysluchanie mnie i licze ze mnie zaakceptujecie.[/font][i][b][font=comic sans ms,cursive] [/font][/b][/i][font=comic sans ms,cursive] [/font][/b][/i] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość GreenBlind Napisano 5 Luty 2012 jestem na tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krezus4545 0 Napisano 5 Luty 2012 jarekin proszę powiedz jak npisać podanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek W 1 Napisano 5 Luty 2012 [quote name='krezus4545' timestamp='1328441217' post='43905'] jarekin proszę powiedz jak npisać podanie [/quote]"kliknij na przycisk (dodaj nowy temat)" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monospacePL 7 Napisano 5 Luty 2012 Jestem na tak. W niczym nigdy nie przewiniłeś. Na serwerze też często cię widuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 5 Luty 2012 jarekin! [color=#008000]TAK,TAK,TAK[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Relliki98 0 Napisano 5 Luty 2012 Jestem na [u]tak,[/u] ponieważ czesto mi pomagales kiedy mialem klopot lub wtedy gdy mi czegos brakowalo do zbudowania domu lub innej budowli, poza tym jestes mily równiez dla innych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Voltaire 0 Napisano 5 Luty 2012 Jestem na tak, administracja w większości kieruje się stereotypami nt. wieku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kexan 9 Napisano 5 Luty 2012 Podanie ładne, staranne. Nie mam żadnych zastrzeżeń również co do gracza. Jestem na [color=#006400]TAK[/color][color=#000000].[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Whiskas132 Napisano 5 Luty 2012 Na tak To co UP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michiz0 11 Napisano 5 Luty 2012 Czemu by nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zwiecho 1 Napisano 5 Luty 2012 Jestem na [color=#00ff00]tak[/color]. Podanie napisane starannie, często widuję Cię na serwerze, przyjemnie gada się z Tobą na tsie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matiyarosz Napisano 5 Luty 2012 Oczywiście, że [color=#00FF00][size=6]Jestem na tak![/size][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzydal 7 Napisano 5 Luty 2012 Chłopak ma poczucie humoru i jest pomocny na [color=#00ff00]tak[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kurakowski 0 Napisano 5 Luty 2012 Jarekin to świetny gość! Na tak jestem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek W 1 Napisano 5 Luty 2012 12 na[size=6][color=#00ff00]TAK [/color][size=4]0 na [color=#ff0000]nie[/color][/size][/size] [size=4]Oznacza to ze przeszedlem do 2 etapu?[/size] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 6 Luty 2012 Jestem na [color=#00ff00]TAK [/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olaf1251 6 Napisano 6 Luty 2012 Na tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Papiton5 4 Napisano 6 Luty 2012 Chociaż cię nie znam, ale że twój temat mnie zachęcił to jestem na [color=#00ff00]TAK[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 6 Luty 2012 Zdecydowanie na [color=#00FF00][u][size=6]tak[/size][/u][u]. [/u][/color](Jeśli użytkownicy też mogą głosować). Również często widuję cię na serwerze i nigdy mnie nie oszukałeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 7 Luty 2012 Widać, że jesteś osobą odpowiedzialną. Jestem na TAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heliot 11 Napisano 7 Luty 2012 Uczęszczałem tylko na 1 fb, na którym adminem był tylko rabus, czasami zaglądam jeszcze na forum fb. Po przeczytaniu Twojego podania jestem na TAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 7 Luty 2012 a czemu by nie [color=#008000]Tak[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzarnyPies999 0 Napisano 8 Luty 2012 Jestem na [color=#00ff00]tak[/color]... I to mnie niepokoi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chourtence 1 Napisano 8 Luty 2012 [color=#00ff00]Taaak.[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach