Telco 2 Napisano 10 Styczeń 2013 [quote name='Psychoo' timestamp='1357843012' post='105725'] Jak dla mnie - BOMBA! trafiłeś w me serce człowieku, od zawsze kręciły mnie takie budynki etc. Sama nazwa już mi się dobrze kojarzy i wgl. jak na to patrze widzę kawał dobrej roboty 13/10 Pozdrawiam Psychoo i życzę owocnej pracy [/quote] Cieszę się, że trafiam w twój gust Najwyrażniej oboje mamy nienajgorszy, sądząc po twoim pałacu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tower_Hunter 14 Napisano 12 Styczeń 2013 Kawał dobrej pracy, tak myślę że przydałyby się jakieś lochy i zabawa z redstonem, ale nawet bez tego to jest świetna, człowieku jesteś genialny. Pozdro : TowerHunter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MixBossAnon 5 Napisano 13 Styczeń 2013 (edytowane) Ładnie tylko czekać na save i zwiedzać 10/10 Edytowane 13 Styczeń 2013 przez MixBossAnon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dopler333 8 Napisano 14 Styczeń 2013 supcio 10/10. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Gość_Ewelina70 Napisano 15 Styczeń 2013 Fajne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarek1PL1 4 Napisano 15 Styczeń 2013 Zaje*iste! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pirlos 0 Napisano 17 Styczeń 2013 Fajny klimacik 10/10. Chętnie zobaczyłbym to w grze na wlasne oczy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Telco 2 Napisano 28 Styczeń 2013 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Myślę, że lepiej będzie wstawić po prostu linka do gotowych budowli na Planet Minecraft ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WolvesPL 0 Napisano 28 Styczeń 2013 Niezła dość baza gildijna. :) 10/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
natanielo 0 Napisano 28 Styczeń 2013 Dzięki Ci chłopie . Nareszcie można to zobaczyć "na żywo" . Poza tym praca zajefajna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PARTYZNAT 0 Napisano 28 Styczeń 2013 :D daje 1000/5 przy twojej gildi moje miasteczko (w budowie) wypada mizernie . jak dla mnie nie widziałem lepszej pracy w klimatach magii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwadratowazjawa 2 Napisano 31 Styczeń 2013 dołóż download i 100/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sadysta 0 Napisano 9 Luty 2013 Epickie !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
axceel 0 Napisano 10 Lipiec 2013 Fajnie wygląda 8/10 rozbuduj to jeszcze troche:D może jakiś ogródek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trantin 1 Napisano 27 Sierpień 2013 Zarąbiście to wygląda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mixerro1 0 Napisano 1 Wrzesień 2013 bardzo ciekawa , 7.5/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Telco 2 Napisano 8 Październik 2013 (edytowane) Siema, dawno mnie tu nie było, nie miałem zbytnio czasu latem na budowanie, ale zaczyna się sezon zimowy i tego czasu robi się coraz więcej ;) Naprzeciwko Gildii rozbudowywuje się miasteczko na płaskowyżu, które nazywać się będzie Kaladan. Posiada własną przystań dla łódek, które przy rozbudowanym systemie rzecznym są głównym środkiem transportu ;) Kto wie, skąd nazwa miasteczka ? ;) Daję na razie ogólny widok z jednej strony, jak ukończę wnętrza każdego budynku, oraz wielki szyb górniczy pod górą to wstawię szczegółowe widoki ze wszystkimi smaczkami :D Oczywiście tryb Survival Pozdrawiam. Edytowane 8 Październik 2013 przez Telco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katsumoto15 1 Napisano 22 Październik 2013 baardzo ładna 10/10 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewelina70 10 Napisano 9 Listopad 2013 Wspaniałe tekstury i ładnie dobrane kolory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Telco 2 Napisano 23 Listopad 2013 (edytowane) Miasto, a właściwie miasteczko, nieopodal biblioteki na ukończeniu, pozostałow trochę prac terenowych, oraz wykańczanie wnętrz :) Więcej screenów Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. . Będę uaktualniał na bieżąco. Edytowane 23 Listopad 2013 przez Telco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valcheim 0 Napisano 27 Styczeń 2014 wow zarąbiste :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crazuś 2 Napisano 9 Luty 2014 Masz Talent do budowy. Oczywiście 10/10 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KondziouPL 0 Napisano 16 Luty 2014 Nie jest źle, ale mogło by być lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matej_kaczy 0 Napisano 20 Luty 2014 ale ogień, super, że trafiłem na to forum własnie dla takiej twórczości warto tu zaglądać! super! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nachos666 1 Napisano 7 Marzec 2014 Wielki powrót Gildii Magów !!! Tyle na to czekałem ! Nie próznowałeś chłopie... Pamiętam, jak ten post pojawił się na forum i budowa dopiero była rozpoczęta, a teraz... 10/10 :3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach