monospacePL 7 Napisano 3 Luty 2012 [b]Witam![/b] [b]Piszę ten temat ponieważ wymyśliłem nowy event. Mianowicie chodzi o szachy. [/b] [b]1.Nazwa projektu: Event szachy.[/b] [b]2.Opis projektu: Na platformie 8X8 będzie stało 32 graczy po 16 w jednej drużynie (dla pewności jeszcze 2 rezerwowych). Będą mieli hełmy na głowie aby można było ich rozróżnić. Każdy gracz dostał by nazwę pionka jakim jest. Jedna osoba musiałaby być przywódcą drużyny, czyli stała by wysoko i kierowała pionkami (najlepiej ktoś znający się na tym). Na czas eventu dostawała by nazwę np. Przywódca drużyny złotych. Zasady zgodnie z zasadami szach. Zbijanie pionków to po prostu zabijanie graczy mieczem. Wygrywa ten kto zaszachuje króla. 3.Osoby zaangażowane: monospacePL. MrStereospace 4.Potrzebne materiały: Tryb gry Creative 5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp): Zwykła szachownica i trybuny. [/b] [b]@Edit[/b] [b]Przepraszam że w tym dziale, ale zapomniałem o dziale Eventy [/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kexan 9 Napisano 3 Luty 2012 Ja jestem [color=#008000]ZA[/color]! Wiem nawet, jak można urozmaicić Twój pomysł! W parku miejskim (za wieżowcem za lasem) jest stolik do szachów, tam na czas eventu by się tepało na specjalną arenę, o której powiedziałeś. Można by zrobić jakby większą wersję tego stolika i byłoby wyobrażenie "zmniejszenia się". Mam nadzieję, że mój pomysł przypadłby Ci do gustu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 3 Luty 2012 ja jestem zdecydowanie za!! lubię grać w gry planszowe "na żywo" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiersnowski 5 Napisano 3 Luty 2012 Jestem [b][size=6]za[/size][/b] ale jak to ogarniesz! Aby gracze ustali w miejscu.... OMG to nie możliwe! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monospacePL 7 Napisano 3 Luty 2012 Ktoś zacznie biegać po szachownicy zostaję zastąpiony przez rezerwowego. Gdy rezerwowi się skończą drużyna przegra walkowerem. A nagroda będzie duża! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aryanek 6 Napisano 3 Luty 2012 Jestem ZA. Ale 90% serwera to dzieci które nie ogarniają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 3 Luty 2012 Nie obrażaj mojego kuzyna ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 3 Luty 2012 Zaakceptowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach