Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Kerorro

Dodanie nowych rang

Rekomendowane odpowiedzi

Kerorro    13
Podczas, gdy jest 1 Mod na serwerze i 70 graczy i każdy woła "Mod on bije z non pvp" To powinno być tak.
Zaufanej osobie na czas nieobecności ekipy Mod dawałby rangę zastępca, czy coś. Miałby on dostęp do tp sie i przeglądania /zawolaj oraz kontrolowania chatu.
Podam przykład
<pomocnik>PhilipNlol - oglądałby chat, zawołaj oraz by się tp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11
Rangą, którą zaproponowałeś już istnieje - jest to KidMod. Mod nie ma dostępu do setranku. Osoba mogłaby nad używać uprawnień (nigdy nie wiadomo co komu chodzi po głowie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kerorro    13
Wczoraj przez 4h nikogo z ekipy nie było. A mi chodzi o zaufaną osobę, jak można nadużywać teleportu, pouczania kolorkiem na chacie i rozwiązywanie problemów na /zawolaj?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
vipdude27    12
Dość dobry pomysł. Wiele razy byłem na serwerze kiedy nie było nikogo z ekipy. Ale niestety muszę zgodzić się z michizem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108
Pomysł mi się podoba. Zdarzało się że przez kilka godzin nie było na serwerze... zgadzam się z Kerroro ale także z michizem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
Też jestem za, jest kilku graczy którzy lubią pomagać i można okazać im zaufanie. Można także przeprowadzić na takiego pomocnika rekrutację ;) [color=#00ff00]ZA[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...