-
Podobna zawartość
-
Przez Emil12
Witam, potrzebuje pomocy odnośnie błędu w minecraft. Mianowicie, po niedługim czasie gry wywala mi tekstury, co widać na załączonym obrazku. Kiedy zmienie texture pack, problem na chwile ustaje, ale po chwili znowu tak sie dzieje.
Specyfikacja komputera: Procesor: AMD FX(tm) - 4100 Quad-Core Processor 3,6 GHz Ilość ram: 4GB Karta graficzna: GeForce GT 440 Wersja sterowników karty graficznej: 347.52 Wersja Javy: Version 8 Update 151 System operacyjny: Windows 7 - - - Zainstalowane mody: Brak Posiadane łącze internetowe: Tronic_3349 Opis błędu: Wyżej
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
-
Przez Agacik
Witam,
Mam problem z teksturami mianowicie na jeden blok przypada więcej niż jedna tekstura np. jedna deska ma teksturę z paczki a druga ma wygląd podstawowy.
Uprzejmie proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu (gram na wersji 1.11.2).
Z góry dziękuję
-
Przez LordOfCaves
Jak napisałem w tytule,mam problem z teksturami. Gdy wejdę na minecraft i włączę jakiś świat lub wejdę na serwer wszystko jest ok. Jednak kiedy wyjdę ze świata i wejdę na niego z powrotem, mój minecraft zaczyna wariować. To co się dzieje jest widoczne na screenie.
Specyfikacje komputera:
procesor intel core i7-4702MQ 2.20Ghz
ilość ram: 8gb
karta graficzna: AMD Radeon R7 M265 Series
Java: 7 update 80
system operacyjny 64 bitowy, Windows 8.1
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
-
Przez 343ink
Witam, problem wygląda następująco:
Minecraft odpala się normalnie, nie pojawiają się żadne komunikaty o błędach. W menu zaczynają się problemy, mianowice kursor wyraźnie klatkuje a po najechaniu na któryś z przycisków trzeba czekać około 2s na podświetlenie, czas potrzebny do otwarcia np: listy światów trwa jeszcze dłużej. W samej grze podobna sytuacja, max 3 fps-y. Reinstalacja javy, sterowników do karty graficznej nic nie dały.
Parametry komputera:
Karta graficzna: Nvidia geforce 5500 Fx
CPU: AMD Athlon 64
RAM: 1,5 GB
Płyta główna:MSI K8N Neo (MS-7030)
Minecraft na tym sprzęcie chodził bez problemu przy 35-40 fps-ach. Po formacie zaczeły się problemy.
Z góry, dzięki. :D
-