Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.
- 0
42 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
-
Podobna zawartość
-
Przez Emil12
Witam, potrzebuje pomocy odnośnie błędu w minecraft. Mianowicie, po niedługim czasie gry wywala mi tekstury, co widać na załączonym obrazku. Kiedy zmienie texture pack, problem na chwile ustaje, ale po chwili znowu tak sie dzieje.
Specyfikacja komputera: Procesor: AMD FX(tm) - 4100 Quad-Core Processor 3,6 GHz Ilość ram: 4GB Karta graficzna: GeForce GT 440 Wersja sterowników karty graficznej: 347.52 Wersja Javy: Version 8 Update 151 System operacyjny: Windows 7 - - - Zainstalowane mody: Brak Posiadane łącze internetowe: Tronic_3349 Opis błędu: Wyżej
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
-
Przez Agacik
Witam,
Mam problem z teksturami mianowicie na jeden blok przypada więcej niż jedna tekstura np. jedna deska ma teksturę z paczki a druga ma wygląd podstawowy.
Uprzejmie proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu (gram na wersji 1.11.2).
Z góry dziękuję
-
Przez LordOfCaves
Jak napisałem w tytule,mam problem z teksturami. Gdy wejdę na minecraft i włączę jakiś świat lub wejdę na serwer wszystko jest ok. Jednak kiedy wyjdę ze świata i wejdę na niego z powrotem, mój minecraft zaczyna wariować. To co się dzieje jest widoczne na screenie.
Specyfikacje komputera:
procesor intel core i7-4702MQ 2.20Ghz
ilość ram: 8gb
karta graficzna: AMD Radeon R7 M265 Series
Java: 7 update 80
system operacyjny 64 bitowy, Windows 8.1
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
-
Przez 343ink
Witam, problem wygląda następująco:
Minecraft odpala się normalnie, nie pojawiają się żadne komunikaty o błędach. W menu zaczynają się problemy, mianowice kursor wyraźnie klatkuje a po najechaniu na któryś z przycisków trzeba czekać około 2s na podświetlenie, czas potrzebny do otwarcia np: listy światów trwa jeszcze dłużej. W samej grze podobna sytuacja, max 3 fps-y. Reinstalacja javy, sterowników do karty graficznej nic nie dały.
Parametry komputera:
Karta graficzna: Nvidia geforce 5500 Fx
CPU: AMD Athlon 64
RAM: 1,5 GB
Płyta główna:MSI K8N Neo (MS-7030)
Minecraft na tym sprzęcie chodził bez problemu przy 35-40 fps-ach. Po formacie zaczeły się problemy.
Z góry, dzięki. :D
-
Proszę o pomoc, ponieważ nie znalazłem podobnego tematu (jeśli takowy istnieje to przepraszam) mój problem polega na tym że gra działała dobrze aż do zmiany sterowników karty graficznej na nowe. Zaczęły mi się pojawiać różne błędy tekstur, najlepiej będzie podesłać zdjęcia zamiast tłumaczyć:
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
takie błędy są gdy trzymam jakiś przedmiot o nie regularnym kształcie, natomiast takie:Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
w menu i takie:Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
ogólnie, między klockami, to samo na normalnych teksturach, próbowałem zainstalować stare sterowniki, nic nie dało, przeinstalowywałem minecrafta, javę też nic nie daje. Już nie wiem co mam robić (nadmienię jeszcze że błąd także pojawił się na skype podczas współdzielenia ekranu, screna w najbliższym czasie postaram się zrobić ale chodzi o to że górna połowa obrazu jest tam gdzie powinna być, a reszta wariuje, pojawia się jakoś na przemian) pomóżcieUdostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi