SebastisPL 0 Napisano 27 Styczeń 2012 [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3] [font=comic sans ms,cursive][b]Nazwa Gildii[/b] :[/font] Assasins [font=comic sans ms,cursive][b]Założyciel[/b] :[/font] mialkus [font=comic sans ms,cursive][b]Poziom gildii[/b] : [/font]poziom 1 [font=comic sans ms,cursive]( bo narazie brak kaski tylko 50k ) [b]Opis[/b] : [/font]Assasins będzie to gildia zabójców, którzy będą wypełniać płatne zlecenia. Oczywiście będziemy przyjaźni dla nowych graczy [font=comic sans ms,cursive](poza zleceniami i wojnami)[/font]. W skład jak na razie będą wchodzić: mialkus schibowski oraz ThisIsBash [font=comic sans ms,cursive][size=5][b]Pakty :[/b][/size] [font=georgia,serif][color=#008000][b]Sojusznicy :[/b][/color][color=#336600][b]Na razie brak :C[/b][/color] [color=#FF0000][b]Wrogowie : [/b][/color][color=#cc3300][b]Na razie brak [/b][/color][/font][/font] [/size][/font][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil Napisano 27 Styczeń 2012 Jak będęj a, lub awesomamorek napiszcie do nas i poinformujcie o tym, że chcecie założyć gildie. Cena : 25,000 srebra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SebastisPL 0 Napisano 28 Styczeń 2012 aaaa to ja chce 2 poziom Xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Awesomamorek 8 Napisano 28 Styczeń 2012 [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]założony [/font][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 29 Styczeń 2012 Jak można się do was przyjąć? To wy się do graczy zwracacie czy trzeba mieć jakieś poświadczenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schibowski 6 Napisano 30 Styczeń 2012 D: wyprzedził mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SeeD11 0 Napisano 11 Luty 2012 moge dolaczyc do gildii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SebastisPL 0 Napisano 14 Luty 2012 [quote name='SeeD11' timestamp='1329002485' post='47035'] moge dolaczyc do gildii [/quote]Na razie jest problem :/ mam bana na 3dni za przyjęcie itemków od jakiegoś gościa... oraz za to że 1 z Modów Faworyzuje innego Gracz :C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schibowski 6 Napisano 15 Luty 2012 Sebastis CHoc może to zabrzmieć dość dziwnie chciałbym ci uroczyście powiadomić ze podbiłem twoja gildie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SebastisPL 0 Napisano 15 Luty 2012 wiem zabiłeś 1 ludka... i co z tego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PePe924 14 Napisano 15 Luty 2012 Oj tam, schibowski musi się pochwalić. Do mnie na przykład wysłał pacholka, żeby spalił mi wioske. Potem oczywiście było chwalenie się tym jakże bohaterskim czynem na czacie. A gdy coś się powie na jego ludzi to tragedia normalnie. Wogóle schibowski jako kid strasznie rzetelnie się wywiązuje z swoich obowiązków, ją np dostałem muta za słowo "d*pa". Oczywiście parę dni wcześniej trzeba mu było podac komende, sam ich nie ogarniała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SebastisPL 0 Napisano 16 Luty 2012 a ja muta dostałem za to, że nie chciałem do niego przyjść :/ tak z 6 razy :C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schibowski 6 Napisano 16 Luty 2012 [quote name='SebastisPL' timestamp='1329373898' post='47793'] a ja muta dostałem za to, że nie chciałem do niego przyjść :/ tak z 6 razy :C [/quote] 6 razy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schibowski 6 Napisano 16 Luty 2012 [quote name='PePe924' timestamp='1329340039' post='47778'] Oj tam, schibowski musi się pochwalić. Do mnie na przykład wysłał pacholka, żeby spalił mi wioske. Potem oczywiście było chwalenie się tym jakże bohaterskim czynem na czacie. A gdy coś się powie na jego ludzi to tragedia normalnie. Wogóle schibowski jako kid strasznie rzetelnie się wywiązuje z swoich obowiązków, ją np dostałem muta za słowo "d*pa". Oczywiście parę dni wcześniej trzeba mu było podac komende, sam ich nie ogarniała. [/quote] Czy ja kogoś proszę o wytłumaczenie mi komend? Czy ty myślisz że nie znam tak banalnych komend jak mute? a po 2 dałem ci muta za k**wa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PePe924 14 Napisano 16 Luty 2012 Schib, nie wciskaj ludiom kitu, mam nawet chyba ss jak się dziwisz na czacie, że istnieje taka komenda, potem się pytasz o jej treść (jak będę w domu to poszukam tego ss.) A muta dostałem najpierw za słowo "K*rwa" (btw. powinno być ostrzeżenie, potem mut), na dziesięć minut, po odmutowaniu napisałem wypowiedź w którym było słowo "d*pa", za co dostałem kolejnego muta na dziesięć minut... Niekompetencja jednym słowem. PS schib mógłbyś czasami też spojrzeć na swoje zachowanie na czacie, często zdarza się, że spamujesz capsem, albo piszesz nieogarnięcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheKoros47 13 Napisano 16 Luty 2012 I nie spamuj na czacie głównym.....bo od tego jest msg..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil Napisano 16 Luty 2012 I nie spamujcie na forum od tego jest PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PePe924 14 Napisano 16 Luty 2012 Camil, jeśli Ci to przeszkadza to zrobię temat w skargach i tam znowimy dyskusję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil Napisano 16 Luty 2012 Proszę bardzo, ale konkretna dyskusja, a nie najeżdżanie na siebie nawzajem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SebastisPL 0 Napisano 18 Luty 2012 Och... temat się rozwija Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil Napisano 18 Luty 2012 To jest temat gildii, więc go nie zamknę, a ty nie spamuj bez sensu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SebastisPL 0 Napisano 26 Luty 2012 Jako iż nasza gildia stała się jedną z najpotężniejszych na serwerze, założyłem temat dotyczący naszych paktów itd. aby łatwiej był nam się połapać co i jak. [b]Temat: [/b] [b]+[/b]Pakty: [b][color=#33cc00]-Sojusz - Wsparcie,Brak Wojny, Bractwo, Walka z jego wrogami.[/color][/b] [color=#008000][b]-Ws[/b][/color][b][color=#008000]parcie[/color] - Sojusz + Wsparcie wojenne ( zabicie wroga , jeśli nie mamy z nim [color=#ffa500]Pokoju [/color][/b][color=#008000][b]Ws[/b][/color][b][color=#008000]parcia[/color][/b][b] lub [color=#33cc00]Sojuszu[/color][color=#008000] )[/color][/b] [b]-[/b][b][color=#FFA500]Pokój[/color][/b][b]- Brak Wojny[/b] [b][color=#ff0000]-Wo[/color][/b][b][color=#ff0000]jna - [/color][/b][color=#800080]( nie podpisujemy, [b]My wybieramy kto ma z nami wojnę[/b] )[/color] [color=#008080][b]-Członkowie - najtrudniejsze do zdobycia, aczkolwiek najbardziej opłacalne [/b][/color] [color=#0000cd]Wszystkie odpowiedzi będą:[/color] [b][color=#008000]Potwierdzane/Akceptacja - Udało ci się! Otrzymasz to, o co prosiłeś[/color][/b] [b][color=#FFA500]Do powtórzenia - Napisz to jeszcze raz, nie wystarczy nam twoje wyjaśnienie[/color][/b] [b][color=#ff0000]Anulowane - Niestety, to co napisałeś nie odpowiada nam[/color][/b] [b]To będzie aktualizowane:[/b] [b][color=#33CC00]Sojusz - Brak[/color][/b] [color=#008000][b]Wsparcie[/b][b] - Brak[/b][/color] [color=#ff8c00][b]Pokój - Brak[/b][/color] [b][color=#FF0000]Wo[/color][/b][b][color=#FF0000]jna - Brak[/color][/b] [i]( Aktualne pakty wymagają potwierdzenia)[/i] [i]Pisać poniżej prośby o jedną z 4 opcji. [/i] [i]Pozdrawia - Wielki Mistrz Assasins - [color=#ff8c00][b]mialkus[/b][/color][/i] [color=#a9a9a9][i][b]Edit: Camil jeśli możesz, załóż nam dział na rolecraft Plisssss[/b][/i][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheKoros47 13 Napisano 26 Luty 2012 Najpotezniejsza?Serio? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SebastisPL 0 Napisano 26 Luty 2012 [quote name='TheKoros47' timestamp='1330277087' post='50112'] Najpotezniejsza?Serio? [/quote]Tak serio. A tak btw. to napisałem jedna z najpotężniejszych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
horsyhorsePL 3 Napisano 26 Luty 2012 Pod względem czego niby ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach