Gość matiyarosz Napisano 26 Sierpień 2012 [url="http://scr.hu/screenshooter/3738110/tbwngdm"]http://scr.hu/screen...3738110/tbwngdm[/url] Moja tapetka (Uwaga, duża rozdzielczość ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenSneaky 39 Napisano 26 Sierpień 2012 (edytowane) Mnie to zawsze zastanawia czy wy czyścicie te pulpity przed screenem Screen dosłownie z przed sec. [color=#008000]Śmietnik[/color] jak [color=#008000]śmietnik[/color] ale kto ma czas takie rzeczy sprzątać O_o [size=1](jak ja nawet nie wiem co mam na tym pulpicie)[/size] [url="http://i46.tinypic.com/dyoxav.jpg"]http://i46.tinypic.com/dyoxav.jpg[/url] Edytowane 26 Sierpień 2012 przez Elros Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grekko 1 Napisano 28 Sierpień 2012 [center][img]http://i47.tinypic.com/2ecjimv.png[/img][/center] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woozie 258 Napisano 10 Maj 2013 Czas na odkopanie tego tematu... na moim laptopie już wiosna, a nawet lato :] Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 10 Maj 2013 :3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 11 Maj 2013 A macie... Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aziz 2 Napisano 12 Maj 2013 ^ta nazwa plku O.o' A mój pulpit w żałobie.. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 12 Maj 2013 (edytowane) Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. :) Edytowane 12 Maj 2013 przez KubaCzarny123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 29 Maj 2013 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. :3 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aziz 2 Napisano 29 Maj 2013 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Kolorystyka? Powody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matejss 0 Napisano 29 Maj 2013 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 6 Czerwiec 2013 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Mój wygląda tak. n_n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PanDiamond Napisano 6 Czerwiec 2013 (edytowane) A to mój Pulpit :/ Po formacie... Edytowane 6 Czerwiec 2013 przez PanDiamond Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 11 Czerwiec 2013 Z września '10 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. i z dziś (po delikatnych porządkach) Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoforoH 65 Napisano 11 Czerwiec 2013 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. W zasadzie dziwię się, że nie zauważyłem wcześniej tego tematu :confused: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WokiPL 22 Napisano 11 Czerwiec 2013 (edytowane) Edytowane 11 Czerwiec 2013 przez WokiPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pigmej4ever 22 Napisano 19 Czerwiec 2013 4 minecrafty...f*ck yea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 19 Czerwiec 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zampa 10 Napisano 27 Czerwiec 2013 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. IT'S GLORIOUS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarek1PL1 4 Napisano 27 Czerwiec 2013 (edytowane) I love Pulpit! Edytowane 27 Czerwiec 2013 przez Czarek1PL1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PanDiamond Napisano 2 Lipiec 2013 A to mój ...PO FORMACIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubisz0n 5 Napisano 7 Lipiec 2013 tak to się robi :O nie mam problemów z szukaniem ikon :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaK1946 4 Napisano 7 Lipiec 2013 hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Redux 168 Napisano 8 Lipiec 2013 Pulpit świadczy o użytkowniku ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 8 Lipiec 2013 No to może mój pokaże: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach