Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Lucker303

Pytania odnośnie kupna gry

Rekomendowane odpowiedzi

Lucker303    0
Witam! Mam lat 15. Trudno mi jest to wytłumaczyć ale: Moi rodzice niestety są trochę zacofani, nie rozumieją, że kupno takiej gry przez internet jest bezpieczne. Po drugie mój ojciec widzący grafikę mówi, że niewyobraża sobie żeby wydać tyle pieniędzy na takie coś... No cóż, bywa. Pieniądze posiadam własne, więc z tym niema problemu. I tu pytanie do was. Czy jest jakaś możliwość kupna gry przez takiego mnie? :D. Wpłacenie jakoś pieniędzy na poczcie, czy nawet smsem na jakiegoś paypala? Piratem nie jestem i nie chcę grać na pirackiej wersji. Na dzień dzisiejszy pykam na Classicu. Ale niestety między wersją Classic, a pełną jest ogromna różnica.

PS.

Jeżeli ktoś by był w stanie w jakiś sposób pomóc w zdobyciu gift coda, proszę o kontakt :)

Pozdrawiam i z góry dziękuję za jakie kolwiek porady :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lucker303    0
W jaki sposób z gotówką :)? Wysłać mu pocztą kasę i dostać w zamian kod? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190
Umówić się, wysłać mu gotówkę a Mixon zaraz po jej otrzymaniu (napiwkiem nie pogardzi) wyśle klucz.
Uzgodnij to z nim.
[url=http://steamcommunity.com/id/mixon]Mixon[/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lucker303    0
[quote name='Mofixil' timestamp='1327432786' post='40557']
Umówić się, wysłać mu gotówkę a Mixon zaraz po jej otrzymaniu (napiwkiem nie pogardzi) wyśle klucz.
Uzgodnij to z nim.
[url="http://steamcommunity.com/id/mixon"]Mixon[/url]
[/quote]

Dzięki. O namiarach na taką osobe mi zależało. Postaram się z nim skontaktować w najbliższym czasie :)

Dzięki Mofixil :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190
Ale Allegro nie jest oficjalnym odsprzedawcą MC i takich technik tu nie praktykujemy.
Temat uważam za zakończony, zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...