Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.
- 0

[Solved]Can't reach server w wykonaniu mojego przyjaciela...
Pytanie zadane przez
Agnieszka Guniek Baradziej
22 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Witam, jestem tutaj nowa, ale mój problem mnie irytuje i to bardzo.
Otóż, posiadam oryginalną wersję Minecraft, uaktualnioną do najnowszej możliwej plus najnowszy Minecraft Serwer. Moim dostawcą internetu jest Orange TP SA a router niedawno był zmieniany, obecnie mam TP Link model W8901G kable na module A. System operacyjny Windows 7 x64 Proffesional. Dodam, ze poprzedniego modelu routera nie podaje, bo nie tworzyłam wtedy serwera. Teraz chciałam i otóż:
-Pobrałam serwer minecraft plik exe.
-wgrałam do osobnego folderu, otworzyłam, otworzyły się te pliki, zamknęłam serwer.
-pobrałam najnowsze hamachii, stworzyłam siec, kumpel dołączył do sieci hamachii, widzimy się na hamachii
-następnie otworzyłam plik konfigury serwera i wpisałam tam ip z hamachii, port wiadomo 25565
-kiedy ja tworze serwer i wpisuje ip plus nazwę serwera w okienku minecrafta- wchodzę na serwer. Kumpel wpisuje i czeka, ma polling...- Can't reach serwer. A tez ma najnowsze hamachii i najnowszego Mine.
Pomoże ktoś? Próbowałam zrobić port forwarding, choć podobno rpzez hamachii nie musze, ale i to nie pomogło, ewentualnie zrobiłam coś nie tak... O_o
Będę wdzięczna :C
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi