teko122 2 Napisano 23 Styczeń 2012 Jak juz zauwazyliscie w tytule tematu odchodze z minecraft.pl.Przyczyna tej "emigracji" jest w niedlugim czasie upadek calej sieci.Duzo ludzi ktorych dazylem sympatia odeszlo i to wlasnie jest drugi powod.Wypadaloby podziekowac wszystkim ktorzy mnie wspierali w tym trudnym czasie. Chcialbym podziekowac slawusowi ktory wspieral mnie i mowil mi o wszystkich swoich problemach.Niezla z nim byla tez zabawa na aliquam.Dziekuje robetjakowi ktoremu pomagalem w jego "pierwszych dniach" gry na freebuild a za jego tez "osoba" udalo mi sie odnalesc aliquam.Dziekuje malczu z ktorym rozmowa to byla czysta przyjemnosc.Dziekuje Adikulowi ktorego na poczatku zbytnio nie lubilem ale odziwo na koncu go nawet polubilem (na swoj sposob).Dziekuje tomczakowi ktory mi w kazdej sytuacji pomagal i mnie pocieszal.Dziekuje castro bez ktorego gra na aliquam byla by nudna.Dziekuje DonR3dstone ktory zawsze mial do mnie pozytywne nastawienie. Dziekuje takze wszystkim z ktorymi sie spotkalem i ich tu nie wymienilem (pamiec moja nie siega daleko). Mam nadzieje ze moje drogi skrzyzuja sie kiedys z tymi co lubilem. Chcialbym sie tez wypowiedziec dlaczego minecraft.pl upada.Uswiadomily mnie te wszystkie awantury ktore ostatnio zaszly.Duzo ludzi ktorych znalem odeszlo bo w pewnej chwili mieli dosc tego calego balaganu ktory ostatnio zaistnial. Dziekuje za przeczytanie tego tematu i jesli macie jakies do mnie sprawy albo cos to piszcie w komentarzach. Pozdrawiam Vajrus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość slawus Napisano 23 Styczeń 2012 Nic dodać, nic ująć [*] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kexan 9 Napisano 23 Styczeń 2012 Cóż, żegnaj, Vajrus. Powodzenia w przyszłości, to najważniejsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 23 Styczeń 2012 Szkoda, że odchodzisz w momencie, kiedy freebuild dąży do swego renesansu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
castro12321 179 Napisano 23 Styczeń 2012 No cóż... Każdy kiedyś odchodzi. Powodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malczu34 14 Napisano 23 Styczeń 2012 Dziekuję że mogłem prowadzic z tobą beztroskie i długie czesto porypane dialogi których na pewno nie zapomne. Vajrus pamietaj najważniejsze abyś był sobą trzymaj sie ciepło ,pozdrawiam cię ja malczu34 . trzymaj sie i nie daj sie fighterze moc jedi niech natchni ci twa aure . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robetjak 21 Napisano 23 Styczeń 2012 Na razie Vajrus milo się z tobą grało [Na rożnych serwerach] Będę ciebie wspominał. (Byłeś wspaniałym współpracownikiem na aliquam.pl) /me placze ze vajrus ( virus ) odchodzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach