Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
teko122

Pozegnanie

Rekomendowane odpowiedzi

teko122    2
Jak juz zauwazyliscie w tytule tematu odchodze z minecraft.pl.Przyczyna tej "emigracji" jest w niedlugim czasie upadek calej sieci.Duzo ludzi ktorych dazylem sympatia odeszlo i to wlasnie jest drugi powod.Wypadaloby podziekowac wszystkim ktorzy mnie wspierali w tym trudnym czasie.
Chcialbym podziekowac slawusowi ktory wspieral mnie i mowil mi o wszystkich swoich problemach.Niezla z nim byla tez zabawa na aliquam.Dziekuje robetjakowi ktoremu pomagalem w jego "pierwszych dniach" gry na freebuild a za jego tez "osoba" udalo mi sie odnalesc aliquam.Dziekuje malczu z ktorym rozmowa to byla czysta przyjemnosc.Dziekuje Adikulowi ktorego na poczatku zbytnio nie lubilem ale odziwo na koncu go nawet polubilem (na swoj sposob).Dziekuje tomczakowi ktory mi w kazdej sytuacji pomagal i mnie pocieszal.Dziekuje castro bez ktorego gra na aliquam byla by nudna.Dziekuje DonR3dstone ktory zawsze mial do mnie pozytywne nastawienie.
Dziekuje takze wszystkim z ktorymi sie spotkalem i ich tu nie wymienilem (pamiec moja nie siega daleko).
Mam nadzieje ze moje drogi skrzyzuja sie kiedys z tymi co lubilem.
Chcialbym sie tez wypowiedziec dlaczego minecraft.pl upada.Uswiadomily mnie te wszystkie awantury ktore ostatnio zaszly.Duzo ludzi ktorych znalem odeszlo bo w pewnej chwili mieli dosc tego calego balaganu ktory ostatnio zaistnial.
Dziekuje za przeczytanie tego tematu i jesli macie jakies do mnie sprawy albo cos to piszcie w komentarzach.
Pozdrawiam Vajrus.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość slawus   
Gość slawus
Nic dodać, nic ująć :( [*]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Szkoda, że odchodzisz w momencie, kiedy freebuild dąży do swego renesansu :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
malczu34    14
Dziekuję że mogłem prowadzic z tobą beztroskie i długie czesto porypane dialogi których na pewno nie zapomne. Vajrus pamietaj najważniejsze abyś był sobą trzymaj sie ciepło ,pozdrawiam cię ja malczu34 . trzymaj sie i nie daj sie fighterze :) moc jedi niech natchni ci twa aure .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
robetjak    21
Na razie Vajrus milo się z tobą grało [Na rożnych serwerach]
Będę ciebie wspominał.
(Byłeś wspaniałym współpracownikiem na aliquam.pl)
/me placze ze vajrus ( virus ) odchodzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...