Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Radek Mikołajek

Chcem zostac odbanowany P.S nick : TheMrRadzio

Rekomendowane odpowiedzi

Chcem zostac odbanowany . Ponieważ Mój Młodszy Brat Maciek Grał na SinglePlayer i pozwoliłem mu zainstalowac mody . i gralem na serwerze aż nagle. Mama Zawołała mnie bym poszedł do Sklepu i tak się stało poszedłem a Mój Grat Grał na serwerze i Robił przepraszam że niewiem co on robił bo do tąd mi nie chce powiedziec Ukaralem go już i Już nigdy nie usiadzie na mój Komputer . Dlatego Prosze o Odbanowanie :mellow: P.S Mój Nick to: TheMrRadzio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TiTek2    0
Bardzo [size=5][color=#ff0000]DUŻO [/color][size=2][size=3][color=#000000]osób tłumaczylo się już rodzeństwem więc nie licz że ktoś ci w tą bajeczke uwierzy.[/color][/size][/size][/size]
Zrobiłeś głupotę musisz ponieść konsekwencje.
Tak pozatym nie ma to jak rejestracja gdy dostanie się bana...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Unban - Dzień dobroci dla zwierząt :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76
Popieram Elrosa. I nie lubię ludzi, którzy od razu posądzają o kłamstwo. Sam mu nie wierzę w bajkę z bratem, no ale jestem za unbanem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Dostałeś oficjalnego unbana :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn
Elros Mama mu nie wierzy więc nie mógł dostać unbana nie wprowadzaj chłopaka w błąd... ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez jacek kupa
      W filmiku pokazuje działanie x-ray a w opise jest możliwośc pobrania x-raya

• Przez Hydel
      Witam!
      Mam problem! Nie wiem jak ustawić X-Raya w paczce modów Huzzuni. Widzę tylko jaskinie lecz chcę widzieć same rudy.
      Pomocy!
      ~HydelPlayGames
    • Przez anewil
      Kto: MaciusSliczny
      Krótki opis: Zostałem zbanowany na serwerze przez MaciusSliczny już przed startem, bez żadnego powodu. Zachowanie tego administratora pokazuje jak szanuje on graczy. Taka osoba NIE MOŻE pełnić tak wysokich funkcji na serwerze. Danie mu takiej "władzy" spowoduje, że za chwile wszyscy będziemy mieli tam bana za NIC. Wnoszę o odebranie mu rangi.
      Dowody:
      Dowód numer 1:
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Proszę także żeby ta Skarga nie była rozpatrywana przez oskarżonego zgodzie z zasadą "Nemo iudex in causa sua"
      oraz aby skarga ta była potraktowana poważnie, a nie olana jak pozostałe.
  • Dodaj nową pozycję...