Kerorro 13 Napisano 14 Styczeń 2012 Z powodu wywiadówki mam szlaban na komputer do 03.02. Proszę o nie usuwanie działek itp. Ja powrócę. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 15 Styczeń 2012 Siemka Bez komentarza. +warn //Woozie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafcio29_PL 0 Napisano 15 Styczeń 2012 Z powodu wywiadówki mam szlaban na komputer do 03.02. Proszę o nie usuwanie działek itp. Ja powrócę. Pozdrawiam Mi mama po wywiadówce by głowe urwała :mellow: ale ci dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 15 Styczeń 2012 No dobra, ale dostałem uwagę: Ciągnie plecak po ziemi i zagraża zdrowiu innym. A po za tym jak to tata usłyszał to się śmiał, jak nie wiem. I mam 2 dwójki na koniec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 15 Styczeń 2012 Trzeba się uczyć, a nie grać w Minecrafta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 17 Styczeń 2012 Uczę się, ale reszta to piątki i czwórki oraz trójka (jedna tylko) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kexan 9 Napisano 17 Styczeń 2012 A na forum to jakoś przebywasz =D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aryanek 6 Napisano 19 Styczeń 2012 Na co ty ten temat napisałeś? Co? Do spamowania? I wgl. do której klasy chodzisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalZzZ 0 Napisano 19 Styczeń 2012 Nie chcę spamować ale się dołączyć do tematu tyle że u mnie inna historia. Po prostu mnie nie będzie bo wyszedł 1.1 a nie chce 1.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 20 Styczeń 2012 A ja Cię wczoraj widziałem na serwerze!A Ty masz piątego warna! //Woozie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafcio29_PL 0 Napisano 20 Styczeń 2012 A ja Cię wczoraj widziałem na serwerze!Niegadaj! i co? coś przez to się stanię? Może akurat jego rodziców nie było w domu to sobie pograł nie pisz bez sęsownych postów bo wystarczy wejść w twoją zawartość i widać, że 90% twoich postów jest napisana tylko po to aby coś napisać. Lepiej już zamknąć ten temat a nie zaśmiecać forum kolejnymi postami. -_- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 20 Styczeń 2012 Rafcio - ortografia i zasady gramatyki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woozie 258 Napisano 20 Styczeń 2012 Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach