Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
szata_2001

Za co perm?

Rekomendowane odpowiedzi

szata_2001    1

ostatnio dostalem perma za nic nie wiem od kogo to bylo po wybraniu kidmodów. Wchodze na ./warp wojna i dostaje perma za co

nie wiem po prostu perm. Jakiś nowy kidmod pewnie to zrobil tak przypuszczam. Pewna zemsta może kiedys byla jakas kłutna jak był basic graczem i perm za nic to hamstwo i jeszcz na takim świetnym serwie to wstyd!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kerorro    13

Mamy już ciebie dosyć. Twojego zachowania, arogancji, chamstwa. Należy ci się perm nie będzie bałaganu na serwerze. - To moja wypowiedź, dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
okonmateo    0

Szata - bicie z non-pvp , strzelanie z łuku z non-pvp i inne wykoroczenia to już za wiele . Za dużo skarg na ciebie . KidMod który cię zbanował dobrze zrobił . Twoje zachowanie na /warp wojna jest chamskie a nie to że cię zbanowano .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
maciula12    1

wybaczcie ale muszę. "Hamstwo" nie wiem czemu kojarzy mi się z szynkarstwem albo chomikiem... co do bana to ten kto go wlepił niech się wypowie (jeśli wyrazi taką chęć)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

ostatnio dostalem perma za nic nie wiem od kogo to bylo po wybraniu kidmodów. Wchodze na ./warp wojna i dostaje perma za co

nie wiem po prostu perm. Jakiś nowy kidmod pewnie to zrobil tak przypuszczam. Pewna zemsta może kiedys byla jakas kłutna jak był basic graczem i perm za nic to hamstwo i jeszcz na takim świetnym serwie to wstyd!

"perm za nic to hamstwo" jesteś żałosny, gracze skarżą się na Ciebie, że mając golda wykorzystujesz nadaną ci rangę do oszukiwania. Jeśli nie wierzysz to przeczytaj sobie ostatnie tematy są na to dowody:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

po prostu administracja ma cię dość! Dostajesz kary za to, ale nadal to robisz widać na podstawię tego, że nie zależy ci na bycie na serverze. "jeszcz na takim świetnym serwie to wstyd!".pomyśl dwa razy zanim coś takiego napiszesz, bo ty jesteś temu winny. Powinieś być świadomy, tego że każdy twój występek popycha Cię do wzięcia za niego odpowiedzialności. Mam nadzieję, że zrozumiałeś dlaczego dostałeś perma. Pozdrawiam ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

Oj, to ja na serwer nie wchodzę a szatę znam tylko i wyłącznie ze skarg na niego.. I to nie od tych samych graczy ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Quadra-post, błędy ortograficzne, spam mimo wyczerpania tematu. Zamykam, Szata dostaje warna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez KrzychuHD
      STARY DOBRY HARDCORE

» IP serwera: 88.99.65.48:31395
      hc4af.tasrv.com
      s13.titanaxe.com:31395
      » Wersja serwera: 1.7.10 - .1.8
      » Typ serwera: HARDCORE
      » Ilość slotów: 100
      » Whitelista: Nie
      » Autoryzacja: NoPremium

Właściciel:
      xKristOFFx

Prezentacja z 'gotowca' ale niedługo będzie lepsza 
    • Przez slendepolak
      moj nick to slenderpolak

dostalem bana o tresci ''zostales zbanowany za cheaty'' nie wiem o jakie cheaty mialem amfe i kilof 5/5/3 i kopalem wegiel i poszlem do goscia z q ''Węgiel'' noi  zrobilem go ale nie dostalem kilofu wiec zrobilem reloga a tu naglE ban wyskakuje PROSZE O UB
  • Dodaj nową pozycję...